- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Köszi, ez jó hír. Lehet privátban megkereslek, hátha meg lehetne lesni személyesen is...
90 $ az ára sok webshopban... ami ugye bőven számolva /250 Ft/$ / 22'500 Ft
Műszakibazár oldalán 34 290 Ft-ért láttam 27% áfával együtt... + a nyomkövetésért plusz ezresek...Neked mennyibe került? Vagy kb. mennyibe kerülne nekem, ha megrendelném? /Én úgy számoltam, hogy 25-be beleférnék... Vagy nem?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Én is kipróbáltam 1 et kis időre.Igazából én is pozitívan csalódtam.FHD után valóban gyenge a kijelző de nem is vártam mást, viszont 15-20 perc nyomkodás után már fel sem tűnt. A forma tetszik a hálózatokat fixen tartotta.Sajnos komolyan nem tudtam tesztelgetni de nálam ajállott kategória lett ebben az ár szegmensben és ehhez a felbontáshoz elég lehet ez az aksi. A pro verziót e miatt nem nagyon ajállanám max egy power bank-al!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest