Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tolvaj! #80172 üzenetére
A Firefox nagyon szimpatikus, de én elég hardcore felhasználó vagyok és ehhez még gyerekcipőben jár. Zavar, hogy az adataimmal kufárkodó (értsd célzott reklámok bevétele) cég, ekkora hatalommal bír a fő kommunikációs eszközöm felett. De ezzel együtt is, összességében, jelenleg, számomra a leghasználhatóbb, vagy a legkevésbé rossz. De ebből nem következik az, hogy mindent meg is engedek neki. Amihez közvetlenül, joga van, azt úgyis elveszi, de a többi hagy maradjon az én döntésem. Egyébként ez a szitu felvet egy sztem érdekes kérdést, amin talán érdemes elgondolkodni. A kontaktlistámon szereplő adatok az én személyes adataim, vagy azoké, akik megadták nekem? Ha az utóbbi, akkor én milyen jogosultsággal rendelkezem felettük? Akik megadták, azok is hozzájárultak az ilyen módon kezeléshez? Tartozom -e felelősséggel az ő adataikért?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest