Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
osztszoroz #76102 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen gond egyszer egy cubot gt99-el! Az érdekessége azt volt, hogy csak az egyik kártyával történő hívásnál csinálta. A probléma forrása az volt, hogy a gsm antenna közvetlenül a mikrofonpanel felett volt.
Mivel a teleszar/telenor térereje hát elég hogyan is mondjam.... ezért a telefon igazodott és megnövelte az adóteljesítményt és ezzel frankón összegerjesztette a mikrofon áramkörét. De aránylag könnyen orvosolható a dolog egy 10x15mm-es fóliával(youtube) leárnyékoltam a mikrofon áramkörét azóta tökéletes. Hozzáteszem az sem volt mindegy, hogy hogyan fogtam a telefont mert ha rendesen belefeküdt a tenyerembe akkor a kezem elnyelt akkora EM sugárzást, hogy nem gerjedt. DE az érdekes, hogy sem a német, sem a magyar telekom-os (t-mobile, D1) nem csinálta. Most is ugyanazon a helyen, a telenor-nak nincs térereje csak 2-es a tmobil meg full. Nem falu és nem a préri!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest