Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
1 nem tilos, csak offba kell tenni.
2 a minideal az tuti megbízhatóbb mint sok más bolt ( igen itt a hangyásra gondoltam
de az sem rossz bolt )
3 első körben nem HW- ra gondoltam ha jól elolvasod az elavultságot, hanem a gyorsuló tempóban történő program kiadásokat. Van nagyon sok hasznos program ami nem indul el már csak 4.x androidon... sőt hallottam olyan programról is ami frissítés után már nem indult el 2.3-as droidon, de 4.0-án igen. És igen, valóban drága a hobbim, de nem a telefonok és nem a számtek az, hanem a hangszeres zene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de az sem rossz bolt )