Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
zp700-at valoban nem, csak a kisebbet. sot, moto e-t se,de jopar masik motorolat igen. pont ezert kerdeztem itt,mert messze nem mely a tudasom a kinai telefonok teren. (imho nem allitottam semmi rosszat a zopokra,tehat a te mar csak tudod kiszolas felesleges). bar azert high endnek a zopot se vegyuk
viszont kb egy arfekvesben jatszanak,es osszehasonlitva nem latom a zopo elonyeit (olyan elonyt,ami nekem fontos. pl a dual sim nem ilyen,viszont a moto e-nel a kitkat igen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
viszont kb egy arfekvesben jatszanak,es osszehasonlitva nem latom a zopo elonyeit (olyan elonyt,ami nekem fontos. pl a dual sim nem ilyen,viszont a moto e-nel a kitkat igen)