- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuszito
senior tag
válasz
Laza... #72181 üzenetére
Én ezen azt látom, hogy nem egyformán találták meg a fókusz pontot
Ha rá zoomolok, akkor nem látok élességbeli különbséget, a szín pedig lehet azért is más, mert a hongmi világosabb helyre fókuszált, ergó sötétítette a fényképet, ergó kevesebb a fehér, ami fakítaná a színeket. Én ezt gondolom. Tapasztalatból írom ezt, mert sokszor kellett fényképeznem, és nem volt mindegy semmilyen körülmények között sem, hogy éppen hova fókuszálok. Ez az én véleményem! Ezen képek alapján egyértelműen a hongmira szavaznék. Látom, hogy klikk-klikk módszer, amiből arra következtetek, hogy a hongmi talán jobban fókuszol autómatikusan. Egyébként én is észre vettem annó a Caesarnál, hogy az autó fókusza nem az igazi... minden esetben tapogatni kellett. Egy kérdésem is felmerült. Videó felvétel közben irritál az, hogy folyamatosan fókuszálgat. Valahogyan ki lehet kapcsolni az autófókuszt? (Jelenleg nem rendelkezem még kínai telefonnal, de úton van) És akkor meg is rahadnám az alkalmat. Mi a véleményetek így első benyomásként az Ulefone P92-ről? (azon kívül hogy nagy, és kevés neki a HD felbontás)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest