Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Én két hónapig olvastam itt pár ezer hsz-t, rengeteg külföldi oldalon kerestem és youtube videók tömkelegét megnéztem mire kiválasztottam a nekem tetsző telefont és helyet ahol megveszem. De láttam annyi vaterás és apródos hirdetéést ami finoman szólva is pofátlan árakkal "dolgozott". Csak az a baj, hogy sokan nem is akarják beismerni, hogy nem értenek hozzá és bedőlnek egy jól megírt hirdetésnek.
Aki választás elött van még annak tanácsolom, hogy NE SZÉGYELJEN KÉRDEZNI (én is számtalan, gondolom másnak egyértelmű, kérdést feltettem), mert pl. itt ezen a fórumon rengeteg infót szereztem ami segített, szerintem, jól döneni. Ezúton is köszönöm nektek! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest