- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Samsung romnak van heti frissítése?
Nincs. Nem is írtam ilyesmit. Viszont azt gondolom Te is érzed, hogy az sem normális, ha egy szoftvert hetente kell frissíteni.
Nekem azzal van bajom, hogy a komplett alap droidból nem csinálják meg az új verziót. Azt a hajamra kenhetem, hogy a Miui-t hetente frissítik. Az alapja, amin fut, az ugyanolyan sz@r marad. Ha van benne biztonsági lyuk (és hidd el, hogy van), azt nem fogják a Miui-sok sem betömni.
Ja bocs az úgy van megcsinálva, hogy nem kell
, hogy a következő telefont vedd meg inkább.
Miért, ez a kínai telóknál nem így van?
Olvass vissza: azt hiszem Thrawn kolléga írta, hogy azért nem lesz 4.3, 4.4 az MT6589-es SOC-os telóinkra, mert a MT nem írta meg a drivereket hozzá... Az új nyolcmagos 6592-höz meg igen. Neszeneked fogd meg jól! Tehát ha kell a 4.3, vagy méginkább a Kit-Kat, akkor vegyél új telefont. Ugyanott vagyok ezzel is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest