Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #52153 üzenetére
Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.
Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)
Csak egy példa a mostani postás balhékból.
Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest