Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilbury
csendes tag
válasz
nonsense
üzenetére
Nálam minden itt hiányolt dual sim opció megvan a B63M - esemben (ami 1 hete megjött gond nélkül).
SIM-et el lehet nevezni (sőt szinezni) bármire, bármilyen kontakthoz rendelhetek külön sim-et. Ha nem rendelek, akkor előtte megkérdezi -ahogy illik- akár hívás akár sms. Teljesen korrekt a cucc, gyönyörű kijelzővel, gyors nettel, a gpu-ja is hasít rendesen, egyedül a flash-t hiányolom a böngészőben, de rajta vagyok hogy megoldjam valahogy. A magyar nyelv cseppet sem hiányzik, a magyar appoknál meg amúgy is van...
Tokot is bűvöltem rá: a HTC Sensation gumitokja pont jó, csak a táphelyet kellett alul körömollóval perforálnom
Összességében jól választottam úgy gondolom
-
jFox
addikt
válasz
nonsense
üzenetére
Én nem érzem a hiányát. Elég jól meg van oldva a hívás szerintem. Rábökök a névre - megkérdi, hogy melyik számát akarom hívni - arra is rábökök, utána megkérdi, hogy melyik SIM-ről szeretném. Engem inkább az bosszant, hogy nem lehet elnevezni a SIM-eket, mint a Samsungnál (pl. Saját meg Céges). Az első időkben gondolkodnom kellett erősen, hogy melyiket hova is tettem...

A VIMI-s kérdés nem csak neked szólt, hanem úgy mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest