- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #41141 üzenetére
Nekem két kínai telefonom volt, de én pl egyiknél sem tapasztaltam egyiket sem ezek közül.
Két nap alatt a 2000-es aki kb 30-40%-ot zuhant ha csak telefonálni használtam, mindig fel tudtam venni könnyedén s soha nem panaszkodott senki, hogy szerinte ki lennék kapcsolva, amikor be voltam.
Bizonyára vannak telefonok amelyeknek vannak hibái, de a legdrágább Ferrarinál is előfordul.
Ugyanakkor nem muszáj Kínából rendelni valóban s ha bevált a régi telefonod kár is lecserélni.(#41140) Bogyoka
Örvendetes, elfogadható SoC, de egy 6589-essel (akár kissé drágábban) lenne jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest