Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
röviden jó féle!

a minidealtől rootolva jön, google play van, az összes többi google alklmazást le lehet tölteni a play storeból.
A kijelző nagyon szép bár ezt nem csoda mert a 4,5'-ra elég jó a HD felbontás, ips panel.Kb 5 kínai app volt rajta de ezek közül 4 simán törölhető minden bűvészkedés nélkül. A gyári rom 4.2.1 szépen, akadás mentesen fut.
A tévhittel ellentétben a 3G: 900/2100 Mhz
Amin meglepődtem, hogy elég jól szól normális fülhallgatóval, bár én nem vagyok nagyon vájtfülű. Mondjuk egy beats audiot lehet ráteszek még

Az összeszerelés minősége kifogástalan. Nem nyekereg nyomkodásra sem. Bár a készüléken körbefutó ezüst sáv nem fém, de a lényeg, hogy jól néz ki. Összességében élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken. A hátlap valahol félúton van a fényes és a matt között, de ez nem gyűjti az ujjlenyomatokat ellentétben az kijelzővel.
Küldtek hozzá 2 db gyári fóliát. Sajnos azt nem tudom megállapítani,hogy gorillaglass vagy sem, bár elvileg annak kellene lennie.
GPS-t még nem teszteltem.
Real racing 3-al próbáltam, annyit mondhatok, hogy élvezhetően fut rajta, kb mint a One S-emen.
Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, mert még fel sem töltöttem maxra.
Összességében nagyyon nem bántam meg.
Ha valakinek konkrét kérdése van, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- BestBuy topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest