Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Nincs doboz hangja de nem ad telt hangzást, olyan semmilyennek mondanám. Egyébként zenében láttam/hallottam már jobb telót (fülhallgatóval gondolom, amiből egyébként a sajátja szar), de rosszabbat is nem egyet, ez is inkább átlagos.
Én eleve tft-ként rendeltem (amúgy az n9589 az IPS), de nem bántam meg, szerintem jó ez.
Flip tok nekem nem volt hozzá, de van ahol adnak...külső töltőt nem néztem hozzá, amúgy jól bírja az aksi... van, hogy 8 óra majdnem teljesen folyamatos nyomogatást kibír... SoC az fasza, gyors, érintő képernyő nagyon pontos, érzékeny. Ceruza van, de sztem/nekem tök fölösleges.
Egyetlen bajom van vele, az a hátlap minősége (de ez lehet egyedi dolog...).
Kamera nekem megfelel, gps pontos, gyors.
Kicsit (inkább jóval
) feljebb írtam első benyomásokat, keress rá, hátlap dolgot is részleteztem.
Egyébként igen, sztem most is ezt rendelném, nem bántam meg. Nekem fontos volt a fizikai home gomb és, hogy a power és hangerő gombok ellenkező oldalon legyenek. Lehet már olcsóbban is megkapnám, de így sem bánom. IPS nem hiányzik, mérettel nincs bajom (egyébként 158*84*11 a valós méret) és kijelzőt 5,75 " nak mértem, de ez ugye nem 100% osan pontos mérés...(#24298) gps76
majd próbálok túrni vmit, de eddig nem találtam...cpu stressz tesztet nem szívesen nyomnám órákig xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- BestBuy topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) feljebb írtam első benyomásokat, keress rá, hátlap dolgot is részleteztem.