Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
vegyszer #24284 üzenetére
Valószínűleg igazad van!
Én is szeretném, ugyanis ez nagyon bejön nekem. Korábban Jiayu G3-at akartam, de rájöttem hogy kicsi lesz az a 4,5", így egy 5.0-s lenne az ideális szerintem. Annyi hogy ebben az akksi is nagyobb mint a G3-ban, és persze 4magos is.Még úgyis várakozásban vagyok, hátha addig lesznek tesztek is.
gyuszito: Amennyiben nem tudsz várni, akkor valószínűleg jobb döntés egy másik...
-
válasz
vegyszer #24284 üzenetére
A 160USD-s ár végig csak a gyártó által kért árként szerepelt, a végfelhasználói ár mindenképpen többre várható, lásd minideal oldalát. egy a 190 USD-s (youth verzió) ár is roppant jó.
Neo-t nem kell félteni, jó termékeket készítenek jó áron (vállalom a szószóló szerepét a cég érdekében). Persze erről a készülékről majd csak májusban lesz részletes infó, de a gizchina is jókat mondott eddig végig róla .Meg persze kérdés, hogy melyik verziót veszed, mert ebből is terveznek egy (Youth) és két (Premium) giga RAM-mal készüléket. Nekem egyébként az eredetileg tervezett 5"-es kijelző jobban tetszett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest