Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21109 üzenetére
Az jó! Ha kicsit megtekergeted, nem recseg? Hátlapot megnyomkodva kijelző nem színeződik el (mondjuk ez tábláknál jellemzőbb)? Kijelző védő üveg (vagy akármi) nem tűnik nagyon karcolódós félének?
Na igen, sok tesztben panaszkodnak a fényes műanyagra...de nekem ez olyan, mint a kocsi tesztekben, a kopogós műanyag...egyszerűen nem értem, azt meg főleg nem, hogy kinek lehet ez fontos (me nekem nem ez fontos, használni kell (telót is, kocsit is), nem símogatni )??
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest