Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklosandras
csendes tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Noh, én voltam a béna. Leszedtem a legfrissebb gyári rom orosz másolatát.
Ha valaki ezzel nem szeretne tökölni: ftp://zp100:zopozp100@5.9.232.37/ZP100_120608-boot_120619_RU.7zMajd rátöltöttem a telefonomra. Recoveryben ezt lementettem

Aztán ezután rátettem hungobungo romját. És láss csodát, végre elindult

Amit az elején észrevettem, az üzenetek (Az Üzenetek alkalmazás sajnos leállt.) és az óra (miután sikeresen beállítottam, utána Az Óra alkalmazás sajnos leállt.) nem működik.
A telefonálás megy mind2 simre. Nemnagyon találtam orosz app-ot. GPS is megy szépen (a gps status-t azért letöltöttem, meg ujrahívtam benneaz AGPS adatokat, aztán 3-4mp alatt megtalálja magát).
A market kiváló.
A teljesítménye jó szerintem, ami meg agy pozitívum, hogy magyar majdnem mindenhol

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest