- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19418 üzenetére
"Az EtoTalk imádatnak meg most már tényleg legyen vége"
Meg az EtoTalk utálatnak is (érdekes módon a táblázatban a 4.25-ös átlagos minősítéssel igencsak a jobbak közé tartozik)!
Szerintem ez már paranoia! Mindig elfelejtődik, hogy nem csak magyarításról van szó, hanem pl. root-ról és elég csak visszaolvasni, hogy találkozzunk olyannal, hogy valaki, valami miatt nem tudja rootolni a telefont (pl. hero 2000+ egyes variációi). Arról nem is beszélve, hogy olyanok is lehetnek, akik nem szeretnek mókolni a telefonnal és 1000-1200 Ft felárért kapnak egy rootolt, valamilyen szinten magyarított és talán még optimalizált telefont!
Miért fáj bárkinek ez, amikor egyébként a garancia hiánya miatt itt mindenki több tízezer forintot kockáztat? Alapvetően mindenki eldönti maga, hogy megveszi, vagy sem! Én már több telefont vettem ezzel és soha nem bántam meg, sőt az egyetlen telefont, amit nem tőlük vettem nem lehetett semmilyen módon rootolni (és itt sem tudott senki használható megoldást adni)! Úgyhogy nekem az az 1000-1200 Ft megéri! Akinek meg nem, az ne vegye és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest