- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborJanos
csendes tag
Megjavult a gps-e a zp100-asomnak
, mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....
ZP100-ra van aki töltött offline gps programot? Tudtok ingyenes offline navit, mert a google playstore-ban csak próba verziókat találok. Van egy PNA-m Igo8-al, azt át lehet rá tolni? Ha igen, hogy kell? -
Novicsok
tag
ZP100-ról van szó?
A ZOPO honlaphoz képest feltétlenül az orosz ROM-ot ajánlom 2.3.6-ra:
az enyém a About phone / Build number-nél ZP100 20120628 by Cepexa-t ír ki, ezen belül a 2012.07.08-i update-et is beleraktam, ezt külön nem mutatja.
A Model number-nél Nexus S van beírva, ezzel Szerjózsa azt érte el, hogy a Play Store gyakorlatilag minden alkalmazás letöltését és installálását engedélyezi.
Ezen kívül is sok optimalizálást tett bele, valamint alkalmazásokat, pl. igazított Skype klienst (kiválóan működik video üzemmódban, 3G internet eléréssel is), stb.
Ha az eredeti kínai gyártói honlapról indulsz, ilyen trükkök nem lesznek benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged