- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Rendeltem már szprice, Fastcardtech, mobino1-től is...
Megjött mint, de a számlával mindig trükköztek...hiába kértem, hogy a fizetett értéknek megfelelően küldjék, ugyanis a negyed árat többnyire nem fogadták el itthon a vámosok.
Ha mondjuk 10ezer alatt van, tökmindegy (max kidobott pénz), de efelett mindig javasolt, hogy nyomon követhető és biztosított legyen a szállítás, pl TNT / DHL Express / Fedex / UPS / EMS. (na ettől nem lesz olcsó! )
Fizetni meg csakis Paypal-al! Erre rájön még itthon a 25% áfa (jövőre 27%), plusz ha a szállító vámoltatásért kér vmit (asszem Fedex br 2500Ft-ot kért), ezt átvételkor kell megfizetni. Garanciával ne nagyon számolj, ugyanis vissza kell küldeni...na azt is csak nyomonkövethetővel tenném, ami nekünk főleg nem olcsó (1x néztem, és a legolcsóbb is simán 10-15ezer volt).
Ha ehhez a teljes árhoz képes itthon is megkapható max +20-30%-s áron, garral, akkor nem érdemes kintről vacakolni. Pl. digi-world.hu, vagy Vaterán...
Ez a legbiztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest