- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
A kérdést felteszi, hogy akarod-e telepíteni a digitálisan nem aláírt drivert, valami ehhez hasonló ablakban? Én pl többször telepítettem már beta és egyéb olyan drivert, ami nem volt aláírva, és ilyen problémám még nem adódott. Ha installer, akkor mindenképpen rendszergazdai jogokkal próbáld, esetleg csökkentett módban is lehet próbálkozni.
-
sajnálom...
vicces... ahogy megy előre a redmondi csapat, úgy lesz egyre használhatatlanabb a termékük... szerintem. nem szeretnék félmet meg ilyesmit, de én ezt érzem és tapasztalom. bocsánat ezért az off-ért.
sajnos ez nem csak erre az oprendszerre vonatkozik, a 'zandroid applikációknál is ezt veszem észre: csilli-villi cuccos-muccos, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest