Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
attiati
üzenetére
A drivereknek nincs öze a platform tools adb-fastboot-hoz. A driver az driver, az a készülékhez tartozik, az adb.exe meg a program ami a driveren keresztül kommunikál a készülékkel. Tegnap frissítettem egy tabot, adb sideload parancs kellett hozzá. Ott kiírta, hogy 1.0.x verziós adb kell hozzá, és nekem eggyel kisebb verziós volt. Leszedtem a linkelt legfrissebb adb-t, és azzal felment az ota. Semmi köze nem volt a driverhez, a driver ha jó akkor bármelyik adb-vel elmegy, csak arra kell figyelni, hogy az adb API verziója legalább olyan legyen mint a készüléken levő rendszeré.
Azért írtam a friss adb-t, mert egy friss készüléket említett, ha például 7.1-es droid van rajta, az API level 25, akkor oda legalább olyan adb is kell. Ha neki régebbi van, akkor amiatt lehetnek problémák, és lehet hogy nem is ad megfelelő hibaüzenetet, csak egyszerűen nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- Star Citizen
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest