Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia! Itt néztem elsőre
Az igaz, hogy kint is találtam de ez sem fér bele a 30eft keretbe mert rájön az sarc. Ha valaki megad egy árat akkor én abból indulok ki, hogy ennyi pénze van telefonra. Ln úgy gondolom ha van 100ft-om akkor nem akarok 120ft-ot költeni. Mivel sok embernél ezt a pénzt máshonnan kell elvenni. Itt biztos senki nem írja le, hogy vettem egy szuper telefont de két hónap hátrányom lett a rezsiből és holnap lehet kikötik a villanyt....... Mert ez ugye magánügy. De most is van olyan ember a közelemben aki minden áron erőn felül akar költekezni mert ilyen beállítottságú. Ez a szomszéd szindróma ha az várat épít, nekem kastély kell ha bele döglök akkor is! Ezért nem ajánlok én soha a megadott ár feletti összegért mert sokszor az is erőn felüli! -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Mondjuk 89-ért pont sehol sincs. Bár igaz, csak 5%-kal drágább a keretnél, nem 50-nel.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciókamerák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest