- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
pmikloska #12749 üzenetére
közérdekű válasz:
én örülök, hogy lett külön fórum, persze használni nem fogom, és szerintem elég sokan nem fogják...
idáig abban bíztam, hogy mindenkinek megjön a mostanában rendelt telefonja, mert most egy igazi rendelési láz égett... aztán átalakul szakmaibbé... látszik is a haladás, mert egyre kevesebb a hol a csomagom, mi lehet vele.... és előtérbe kerülnek a szakmai részek, mint a magyarítás "egykattintással hungobungo módra". tehát részemről mehet is meg nem is.... ezért nem írtam.....köszönöm, hogy a GPS-es, 3G-s témát észben tartod, szerintem fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged