Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli5
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Én baromira szeretem az Elephone készülékem. Jelen pillanatban egy M2-t. Sokkal minőségibb, mint a híres (számomra rémhíres) Xperia, IPhone, Samsung bizonyos típusai. Lehet köpködni, de nem képről ítéljük már el az Umit, Elephonet és társait.
Esetleg a Vaio levédette a betű típusát? Á, dehogy. Hát akkor milyen lopásról is beszélünk? Legalább kitaláltak maguknak egy logót, nem mint a többi általad preferált márka. És náluk legalább nem a wellness szállodák előtt álló szépfiúk és miss picsák felmatricázott autóit és szaunázását fizetem ki, hanem a kis ferdeszemű munkáját.
Ez az én véleményem. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
viktorhu
üzenetére
Tedd off-ba, nem tartozik a témához.
Örülök, hogy lelkes híve vagy ennek a szitaművek Corporation-nek.

@Somatom: Részemről a hozzáállás kérdéses, ha futja rendes készülékre / habár kérdéses / akkor a külsőségek is pont ennyire fontosak lehetnek /lehetnének

Na mai offot is kimaxoltuk
jöhetnek a telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Hardcore café
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jöhetnek a telefonok