- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Egy szottyos rom a 4000mah-s akksit úgy levitte standby-ban egy nap alatt, hogy öröm volt nézni. De biztos az akksi volt helikopter. Nekem is van B20 mert munkához kell, de megértem azt is, akinek ez nem mérvadó. Attól még egy meizu vagy xiaomi piszok jó telefonokat gyárt.
-
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Az a problémája a fórumozók nagy részének, hogy az a készülék, ami neked nem felel meg, az szinte rögtön megkapja a "sz@r" jelzőt tőled, mint egy univerzális megállapítás. Mindez azért, mert valamely elvárásodnak nem felel meg.
Tudjuk és értjük, hogy milyen készüléket szeretnél és hogy miért. Azt viszont nem értjük, hogy ennek tükrében miért kell általánosítani. Kíváncsiságból visszanéztem az elmúlt 30 hsz-edet, ebből 11 arról szólt, hogy ha nincs B20 és/vagy nagy akksi, akkor az a telefon értéktelen, sz@r készülék, 14 pedig arról szólt, hogy az általad keresett készülék valakinek a birtokában van-e, tud-e számodra infóval szolgálni. Bízhatsz bennünk, ha találunk olyan készüléket, amiben megfelelően erős hardver van, 4000+-os akkuval B20-szal, akkor jelezzük feléd mindenképp, ha rendelkezünk vele. Én is gondolkodom egy Upefone Power vásárlásán, mert kíváncsi vagyok a készülékre, de mostanában nem megyek Angliába, hogy oda rendeljem, EU shopban pedig számomra megfelelő áron nem találtam. Ha lesz, megrendelem és írok róla (más is). De újra és újra megkérdezni szinte minden nap nincs sok értelme, viszont negatív képet alakítasz ki magadról a fórumozókban (főleg ha valaki az egyéb híreket is olvassa és ott is mindig ezt látja tőled).
Épp ezért kérlek, hogy a többiek és a magad érdekében is tartózkodj az ilyen általános kijelentésektől egy készülék kapcsán, amiben nincs minden általad elvárt tulajdonság, hogy ne demoralizáljuk a közösséget.
Cserébe én (szerintem többen is) ígérjük, hogy amint megfelelő információval rendelkezünk, egyből jelezzük neked itt a fórumon is, mivel másokat is érdekelhet az információ.Tudsz hasznos és értékes információkkal is szolgálni a fórumon, tapasztaltuk ezt korábban, azt a Crytek-et várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged