- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Kornel #118140 üzenetére
Antutu helyett? Nem tudok
Nem használok ilyen
marhaságokattesztprogramokatA használati élmény számít, nem hogy mennyi pontot ért el egy programban. Van aki kiakad olyan hibán amit más észre sem vesz. Nem elég 'smooth' kérdéskör ugye.
Somatom közben megválaszolta mire gondoltam csomag és sebesség kapcsán. Amit írtál az olyan, hogy azért nem szükséges a 4G mert csak 500MB neted van. Na ez az összefüggés nem érvényes. Az 500MB az 500MB marad akkor is ha 3G-n, és akkor is ha 4G-n netezed el. A mérete és a letölthető tartalom attól nem változik mert más hálózaton használod.
Egyébként én is rengeteget netezek mobilon, de így is van hogy nem fogy le egy giga sem egy hónap alatt, pedig simán megnézem pl. az állati vicces képek topikot is többször.
Ja hogy én mondjuk olyan böngészővel netezek ami csökkenti az adatforgalmat, átlagban akár 60-70%-al is, ezért is kevés, közben eszembe jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest