- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Milestone2 #117407 üzenetére
"Van idehaza is szerviz ha javítani kell !!!!..."
Kérhetek egy elérhetőséget? Amúgy nekem a hazai telefon garanciáztatással nagyon negatív a tapasztalatom. Annyi idő alatt a nagy kínából is vissszaér garanciáztatásból a készülék, amennyi időre itt helyben vállalják. Értsd Huawei Y300 szoftverfrissítést egy hónapos határidőre vállaltak. Új készülék volt. Gondolj bele, ha valami baja is lett volna! Ha pedig vidéki vagy, a pesti központba egy héten csak egyszer viszik be és ott egy-két hét mire elkészül, majd megint a heti járat és hopp egy hónap. Na mindegy, csak én nem vagyok meggyőzve a hazai garancia fontosságáról. Sőt pesti szervízbe beviszed a tableted személyesen, piti problémával és három hétre vállalják.
-
citkar
addikt
válasz
Biztos igazad van, de én már jártam úgy, hogy:
1. visszaküldtem kb 2000 Forintért, de hát én képes vagyok ilyen mocskos nagy összeget kiadni
2. követési számot is kaptam, így kiderül, hogy megkapja-e vagy sem, benne van a mocskos drága díjban
3. bárcsak ez lenne a legidegtépőbb problémám
4. sok minden lehet, az is, hogy rendben küldik vissza
5. elküldöd a postai feladószelvényt, hogy te adtad fel kis országunkból (megtartod, mert a fórumon felhívták rá a figyelmed, hogy ez szükséges és pótolhatatlan dokumentum), ha kérik az áfa kifizetését igazoló dokumentumot, bár tőlem ez utóbbit nem kérték
6. másfél hónap volt, de sikeres, bevállaltam szerencsére, ellenben az itthoni szervizzel, amelyik 5 hét hitegetés után semmire se jutott (se javítás, se új készülék, nesze neked magyarországi garancia, Magyarországon vásárolt új készüléknél). -
Joeker67
aktív tag
válasz
Én már intéztem kínai garanciát, nem olyan problémás, inkább időigényes (valóban 1,5-2 hónap mire megfordul a készülék). Némelyik webshop a postát is átvállalja! (sajnos nem ez a jellemző!)
Hevizm: Ha az eladónak megvannak a papírjai és átadja, onnantól te is tudod intézni (vámolási papírokat is kérd el! ezek kellenek egy esetleges visszaküldéskor, hogy ne kelljen ismét kifizetni a vámot vagy az áfát, amikor megkapod a javított készüléket)
-
hevizms
addikt
válasz
Köszönöm.
Ez is egy véleményNem feltétlenül értek vele egyet
Vannak azért pozitiv tapasztalatok is ahogy olvastam már nem egyszer.
De igazából a kérdésemre nem kaptam választ.Tehát továbbra is a kérdésem hogy ha én válallom a kockázatot és a költséget és a procedúrát,akkor abban az esetben kell hozzá az aki a shopból vette vagy a én is eltudom rendezni?
Amúgy meg szerintem visszaküldséi költség(4000 ft körül) még mindig kevesebb mintha kidobok egy mondjuk 70-80-100000 ft-os telefont,arról nem is beszéálve ha jól tudom a paypal fizeti az ilyen költséget vagy nem?
Vagy az másra vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest