Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbz

tag

válasz Stiletto107 #1120 üzenetére

Szerintem bőven elég a 650MHz, szépen zökkenőmentesen fut rajta minden. Persze az MTK6575 biztos, hogy sokkal jobb :)
    Nézd meg a youtube videokat, azokon is látszik, hogy nem lassú a cucc.

Kipróbáltam a compass-t, nincs benne.

Régebben etotalk-on láttam kiírva, hogy ha kéred a rooting service-t akkor nyelvet is választhatsz. Ott volt a listában a magyar. De most még a telefont sem találom az oldalukon. Mindenesetre küldtem ennek a kínai fórumozó mókusnak egy üzit a témában.

A power gombbal egyre kevésbé vagyok megelégedve, néha egy nyomásra is a hosszan nyomós menü jön be. Tettem fel egy screen lock appot, inkább azt használom lezárásra.

Ami még később gond lehet az az usb csati takarója. A takaró miatt elég nehéz bedugni az usb kábelt. A gyári kábel ráadásul nagy bumszli fejű, így még nehezebbé teszi a dolgot.
    Az örökös feszegetés miatt, biztos h egyszer meg fogja magát adni a kis gumi ami a helyén tartja a takarót.
    Rendeltem HTC kábeleket, azoknak kicsi a fejük, remélem segít majd a dolgon.

A gyári töltő bug nálam is megvan. Alacsony töltöttségnél és 100%-os töltöttségnél jön elő, a kijelző teljesen életre kel.
    Érdekes mód úgy tűnik, mintha sima rámutatással is tunám olyankor vezérelni a kapacitív érzékelőt, de ezt én magam sem hittem el...
    Nem tudom hogy működik a kapacitív modul. Elképzelhető lenne, hogy nem megfelelő feszültségnél annyira hiperaktívvá válik, hogy hozzá se kell érni, ahhoz h érzékeljen? :Y
    A Blade töltőjével viszont nem jön elő a dolog.
    Rendeltem szintén HTC töltőt, majd azzal biztos jó lesz.

Tudom, a Blade nem egy csúcskategória (no offense :) ), de ahhoz képest klasszisokkal zökkenőmentesebb, gyorsabb ez az x18i.

• jFox

addikt

válasz Stiletto107 #1120 üzenetére

Nekem 416MHz-es proci van az FG8-ban, de amire kell arra elég. Ezek a kînai mérnökök ügyesen hackelik a rendszert a low end hardverre. Inkább a memóriából futok ki. Manapság már tényleg keves a 256Mb. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés