Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Na annyi elorelepes van a dologban , hogy tobbszor is letesztelve, szabadteren mukodik minden normalisan, felkuszik 4g-re, megy rajta a hivas ilyenkor visszamegy 3g-re , a hivas vegeztevel pedig visszaall szepen 4-re.
Tehat minden normalisan mukodik, ahogyan kell.Azonban amint bemegyek a lakasba, sem internet sem hanghivas.Teljesen meghal.Amint visszaviszem nyilt terre, vagy akar csak kirakom az ablakba, ismet jo minden.Hozzateszem nem valyog hazban lakom sem panelban, es soha masik telefonnal ilyen gondom nem volt.Igy a sim hibat /oreg , regi, vagott stb szerintem ki is lehet zarni/ Olyan mintha a telefonba levo radio, antenna nem venne a jelet normalisan amint picit is arnyekolva van.Valszeg ez akkor selejt, vagy nem tudom ennyire nem ertek hozza hogy a vevo antennat lehet-e tuningolni vagy erosebbre venni.Mar teljesen kiborit ez a telefon, mert ugye az az opcio hogy csak szabadterben hasznaljam nem tul kielegito
Egyebkent aki probalt segiteni annak koszonom!
Szerk
ozben azt is kiprobaltam , hogy szabadteren eltakarom a telefont es igy is teljesen lehal, szoval biztosan az antenna resze szar, talan lehet valamit allitani , ha nem akkor ez sajnos selejt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ozben azt is kiprobaltam , hogy szabadteren eltakarom a telefont es igy is teljesen lehal, szoval biztosan az antenna resze szar, talan lehet valamit allitani , ha nem akkor ez sajnos selejt.