Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest