- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest