Hirdetés
- potyautas: Idővándor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
ztibor #10923 üzenetére
Én a Gmailba vettem fel kapcsolatokat, amit aztán egyszerűen szinkronizáltam a telefonommal. lehet képet,emailt,becenevet,milló telefonszámot,e-mail címet,url-t,mindent hozzáadni. egy helyen van, és minden androidos telefonhoz hozzárendelhető. Pár mp alatt megvolt a szinkron, kb. 10 perc alatt felvittem azt a 100 telefonszámot, amit valóban használok is.
-
Ceree
senior tag
válasz
ztibor #10923 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExplorer-t.
Én SE K300 óta használom, és szerencsémre támogatja az androidos készülékeket is. Ráadásul tud wifin keresztül is kommunikálni.
Pc-n szerkeszthetsz vele kontaktokat, és sokféle formátumban le is mentheted őket, vagy egyszerűen rászinkronizálod telefonra...
#10928 Sanyesz: Neked is megér egy próbát! Lehet csv-t is importálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest