- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
tvamos #106614 üzenetére
Természetesen lehet akceptálni az álláspontodat, hiszen ennyi pénzért ez simán lehet elvárás. Persze az alap az, hogy mini lencse, piciny szenzor, de ezt alapul véve is vannak idegesítő szórások, ahogy írtad. Ezért talán lehetne erre is kategórizálni, gyűjteni, hogy mik az elfogadhatóan jó képminőséget produkáló masinák, adott specifikációval. Nem sok fajta telót vettem eddig, de ismerősöknél, munkatársaknál látok egy eddig ismeretlen típust, márkát, ígyekszem átmustrálni. De így is kimarad persze rengeteg brand és típus. Sajnálom pl., hogy eddig sem OPPO, sem OPO nem volt kezemben. De amikor először láttam munkatársnál Lumia 1520-al készült képeket(tudom, hogy topicidegen, de),azt mondtam: Hát ezek sokat kihoztak ebből a (fosch)minilencsés kis fotóaparátból. 1. gondolom a szenzor valóban jó 2. Az optika tán még mindig Carl-Zeiss, vagy hasonló elismert gyártmány. 3. A szoftvere is megvan rendesen csinálva. Kb. ilyen infók alapján lehetne jobban választani, a konkrét tapasztalaton kívül. Én amikor kinéztem a mostani készülékem, előre örültem, hogy ipari zafír lencsés (ráadásul 2.0 )az egység. Hú mondom, ez fincsi, a zafírt az Iphoneokban már jó ideje alkalmazzák. A 999-es marketingjébeben meg utaltak rá: nagy fényáteresztőképesség, jó színhűség. A valóságot nem részletezem.
-
törölt tag
válasz
tvamos #106614 üzenetére
Szerintem, a kifejezetten elhibázott típusok kivételével, megfelelő fényviszonyok között, mindegyik hozza a tőle elvárhatót. Az itt leírt kritikákat többnyire szőrszálhasogatásnak tartom. Símán vállalható bármelyik egy-egy hírtelen adódott szitu megörökítésére. Tudomásul kell venni a korlátokat. Kevés fénynél egy Bridge is elvérzik, nemhogy egy teló. Az előre tervezett eseményekre (szülinap, esküvő, egy látványosság a Föld túloldalán), meg rá lehet/kell készülni, ha a megörökítésük valóban fontos a számunkra. Sztem az esemény degradálása, ha egy teló kamerája jelenti a rákészülést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BMW topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest