Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm, ebből a hsz-ből sokat tanultam. Bevallom eddig feltételesen kezeltem a rootolásos lehetőségeket. Abból indúltam ki, hogy ami a gyárból kijön mitől ne lenne jó? Hát az előbb két mondatban rávilágítottál arra amit eddig nem vettem figyelembe. Ha újonnan is jön ki a gyárból se biztos hogy jó. Értem, köszönöm.
A kérdés további kérdést merít fel bennem. Ha root- joggal lehet az értesítő ledet úgymond aktiválni, honnan szerezhetek adatot, hogy mely típusokban van egyáltalán értesítő led ami ha nem is megy de babrálva már műkdhet. Vagy egyszerűen csak rá kell nézni és az avatott szem látja hogy van vagy nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi