- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Vinus X1 (UMI X1(s)-hez hasonló teljesen, MTK6577) "csoda" kissé merül... Mennyi ennek a reális képernyőideje automata fényerővel átlag használattal?
Újraindításokkor időnként ugrik egy nagyot az akksi-százalék, akksi ki-be rakáskor szintén. Töltéskor kissé érdekes lassan tölt kb 50-akárhány százalékig, majd hirtelen "Feltöltve"-t ír ki.
Éjszakára bennhagyva 10%felett merül. WLD elsőre nem írt rá wakelockot, kicsit nézem még, meg betterbatterystats-ot is ráeresztem.
Meghalt az akksija? *Antelife új vétel pedig
, de hát ismerős bolt...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #88144 üzenetére
Ja jó, okés
Ez így nem ugrott be elsőre. Ha az is megcsinálja, akkor használom azt, de ez a system app remover is műxik látszólag.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #88139 üzenetére
Bocsi, de a MUT az miféle?
-
csubuka
addikt
A random kínai appokat mtk droid tools rootolás után pl a root app delete appal szedjem le? (kínai opera, ami mindig notisávba bedumál pl)
-
csubuka
addikt
Miért lehet az, hogy egy FAEA F1-en minden pöpec, de a google calendar nem akar működni, "alkalmazás leállt" szokásos crachelős dumával jön...? Köszi
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #86196 üzenetére
Ejj, most nem erzem jol magam - azert egy gyermek biztos jobban orulne neki. Bar persze korfuggoen meg lehet nem is kellene neki telo
Elkezdtek limitalni a ponthasznalatot 15 dodora... igy sajnos megallt 35 USD-nel. Pedig lett volna kevesebb is. Ez mar az eredeti 30 Usd korulibol alig log ki, 50 dodo alattmeg nagyjabol el kellene hogy engedjek...
Koszonom a figyelmesseget
-
csubuka
addikt
Köszi! Nekem X1S-em volt (MT6589
az jó volt... nem melegedett játék alatt se, álomjól vitt mindent), jó teló, baja nem volt, kicsit összeszerelési minőség az gally volt, de ennyiért és DUAL SIM
Eltengődök én 512MB-on, ha HD IPS-t kapok... mondjuk bevilágítós volt a panel de kit érdekel, valamennyire mind az.
Remélem nem selejtet küldenek, de nekem az olcsó HD IPS, dual sim az egyetlen igényem most, munkateló nem játékra...
(#86174) azozo 1 napot elélt a négymagos is ugyanez az akksi volt benne csak átcímkézték 1850re kb... a kamera az átlagos kínai, semmi extra nem egy Sony Exmor (de abból is vannak selejtesek, pl Newman K1S elvileg olyannal szerelt...) de arra amire kell arra pont annyira jó.
Interpolált 5Mpx amúgy... jobb ha átállítod 5Mpxre
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #86036 üzenetére
Na ez nem jó hír viszont... akkor a 2A az csak ilyen elméletben létező fajta... Nem jó helyzet. Megnézem az 1,5A-eset, köszi! A powerbank van olyan korrekt, hogy elvileg ezt kezelje is, eredeti minden jel szerint, így nem kéne felgyújtania a házat
Persze a töltő más tészta...
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #86034 üzenetére
De az hivatalosan felvesz 2A-t a bemenetén... én meg 0.75össel töltöm... Jó hogy így egy nap kb... Igenis fog, mivel most nem harmad akkora töltőáramot kap, mint amit kaphatna... A 0.5höz képest érezhető már az időbeli javulás így is, csak valami korrektebb töltő kéne.
-
csubuka
addikt
Valaki járt már sikerrel Kínából külön töltő rendelésnél? Az tudna ali eladót vagy ebayes terméket javasolni? Kell egy 2A-es töltő a Xiaomi powerbank záros határidőn belül való töltéséhez...
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #86002 üzenetére
Ahogy nézem a "bluesleep-wakelock para" okozta a gondot, CM10-nél és JB-nél fennálló probléma. A BT-t sose használom, de kikapcsolva is bekavarhat... most ezt tette. Sima üzemmódban nem problámzik, ámde úgy tűnik, hogy repülőben annál inkább felszínre jön. Ez a tippem, mert nem repülől egész jó deepsleep statokat produkál. Megfordul a tendencia. Most kezdtem el a netsim után mindig "repülőzni", így ezért most jelentkezik. Eddig sosem volt repülő üzemmódban kb. Csak ha repültem, ott meg nem tűnt fel ez, mert éjszakákra nem volt úgy... Ez a tippem, az app alapján, de igazolódni látszik. Repülőben többet kajál, mint simán
Bugos szotty...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A telóm éjszaka is sokat merül mostanság. Nem régi, az akksinak nem kellene, hogy baja legyen. A Wakelock detektor kissé nagy ébrenléti százalékot mutat szerintem, ahhoz képest hogy éjszakára csak az asztalon van... gondolom az nyírja ki. Repülő üzemmódban van, egy telenor sim van benne a 3Gért... ott lehet valami zavar? Behülyíti a repülő üzemmód? Kb a kártya használatához tudnám kötni, most kezdte el ezt csinálgatni, bár pontosan nem tudom mikor.
Itt láthatóak a screenshotok a WLD-ből, meg az andró akksis részéből... simán hozott 5,5 óra kijelzőidőt, átlagosan két napot elténfergett régebben... elég hirtelen váltás történt, gondolom valami szoftveres megmakkanás lehet. Letiltottam a naptáras valamit, ami elvileg ettől függetlenül még mindig itt kavar... A Play el szerintem nem tudok mit csinálni, frissítés ki van nyomva kb... semmi sem szinkronizál. A Note csak nem okoz bajt, bár leszedhetem...
Köszönöm, aki ránéz annak!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
2A körüli telót nem meghülyítő töltőt tudtok ajánlani? Powerbankhez kellene. Jelenleg az átlag 0,5-0,75 A-esekkel kihullik a hajam...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #85454 üzenetére
Köszönöm! Megkérdezem, mert szerintem nekem ez nem volt pénzes... az feltűnt volna.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #85448 üzenetére
A sima átirányítás pénzbe kerül? Ha mondjuk foglalt vagyok és a másik SIM-re irányítom? *Vagy van ahol ingyenes? Ejj, kicsit "fogalmatlan" vagyok.
-
csubuka
addikt
És esetleg a Newman K18-al nincsenek tapasztalatok vagy az teljesen friss?
-
csubuka
addikt
Valakinek van a kezében működőképes K1S-e??? Vagy mind szutyok...?
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #85266 üzenetére
Valóban necces cég. Van itthon F1, amúgy nem rossz (csak félek, hogy mikor tojik be
), de a gombjainak a nyomáspontja kissé beleront a képbe. Amúgy belül mintha fémet láttam volna, de mindez nem tesz hozzá a kissé fura összeszerelési minőséghez... nem recseg vagy ilyesmi, sőt egész masszív de mégis nagyon szedett-vetett hangulata van. Hátlapot levenni iszonyú nehéz stb... A megszokott telós feszítőszerszám kell hozzá kb. Még egyszer nem vennék tőlük telót az valószínű, bár árban valóban igyekeztek "lemenni". Csupán azért került anno...
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #84743 üzenetére
Persze futottam lyukra már olcsóbb termékkel, de van amikor bejött. Eddig egész bejött amúgy... egy FAEA volt, ami gariba idejekorán visszamászott a kínaiakhoz...
Csak úgy gondoltam, hogy régen kijött készülék már a W200 és lehet, hogy már nem gyártódik manapság... legalábbis gyanús az antén való feltűnése.
-
csubuka
addikt
Vajon refurb gari-selejt 110 dodóért a W200 vagy szimplán nem jó biznisz már? Engem az 5 coll, HD IPS kombó érdekel... most 100 körül "nevesebb" ilyeneket nem látok. Vagy hagyjam a fenébe amíg az itt megtárgyalt silány árfolyam játszik...? Meg amúgy is.
-
csubuka
addikt
Thl W200 110 dodoert a hangyasoknal mennyire ajanlhato?
-
csubuka
addikt
válasz
TedThomas #84681 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen a Doogee-tól félek az utóbbi időben, pedig a DG350 bejött nagyon az unokatesómnak... De a sorozat-probléma után nem merem bevállalni valóban. Esetleg 100 dodó körül még a G2F-et megpróbálnám, csak az más méret.
(#84684) 7Sony7: Amúgy inkább a kínai árak emelkedtek e téren, most már 100 dodó körül nincsenek "márkás" HD-s, 1 gigás telók... lehet az 5 col mánia megemelte a kijelző árakat is így valamiből engedni kell
*Ezt Laza-nak egy korábbi kijelentésére alapoznám, miszerint a kijelző a fő ártényező szinte. Vagy ki tudja...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #84631 üzenetére
Nem a Chigonos arra ertettem... az egyeb webshoposra.
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #83383 üzenetére
De miert van az hogy par honapja 100 dodoert voltak megalkuvasmentes olcsomobilok hd kijelzovel es 1g rammal? Dg350, Umi x1s - bar ennel az osszeszereles hagyottkivanni valot. Mostmeg keresek 6582es hds gepet es nincs 100 dodo korul. Lehet az 5 colos kijelzo mania elvitte az arakat...
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #83376 üzenetére
Koszonom! Ezzel a sorrenddel nem voltam tisztaban. Igy mar ertheto. Nem gondoltam volna hogy ez a fo osszetevo. Ez rontja el szerintem leginkabb az osszkepet. Regebben voltak 100 dodoert hds gepek most mintha megszuntek volna a valamire valok e korul. Nekem meg azert kell ebook reader potlashoz valami kevesse gyilkos pixelsuruseg.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #83009 üzenetére
Aztán persze elsőre a szememmel nem láttam WCDMA leírást, így semmi sem biztos. A tutiság kedvéért nem árt utánanézni...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #83006 üzenetére
Az nem a TinyDeal-t akarja jelenteni, mint ha csak náluk lenne ilyen "filléres"?
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #83005 üzenetére
Amilyen a QC náluk... nekem az UMI (ugyanez a cucc mint a tied, már ha X1S) egy jó ki kifolyó szilóval telített réssel volt gazdagabb a kelleténél... Ocsmány volt. Plusz időnként megfagyott feltehetően hardveres eredetű módon. (Amikor 1 Ghz-re leszabályozott a melegedés elkerülése miatt, persze azóta lehet lett ROM ami megoldja ezt, nem tudom, ez jó ideje volt már). Ezek ilyenek... persze a refurb cucc eladása újként az szerintem alap náluk.
-
csubuka
addikt
válasz
Graphics #82999 üzenetére
Igazán köszönöm válaszod! Ámde jelentőség terén ez annyira nem fontos nem? Mert ha ad valamit magára a név akkor igyekszik a jobbféle dzsunkakínálatból szitáztatni magának és a végén így egész jó renoméja lehet... a DOOGEE nem olyan gáz végülis... egész egyben vannak a készülékeik.
-
csubuka
addikt
Esetleg aki már szervezett csoportos rendeléseket: Newman K1S-re lehet, hogy lennénk annyian vevők, hogy érdemes legyen egy csoportos rendelést intézni rá. Az ante spanyol raktárában van most 150 dodóért... Nekem fogalmam nincsen, hogy mily módon működik egy csoportos rendelés, de aki "nagyban" csinálja, annak lehet, hogy nem olyan nagy feladat ez... elég jó ár-érték arányúnak néz ki a szerkezet...
-
csubuka
addikt
válasz
TedThomas #82284 üzenetére
Nem gúnyolódásból mondtam, csak, hogy tényleg láttad-e, mert erről nem hencegtek a főcímben... Ha elviseled, akkor okés, de nagyjából ilyen áron vettem már 4 magos, HD-s telót egyet Exynossal, 2500-as akksival, egyet MTK6589-el (10 dodóval drágábban volt DG350 unokatesómnak ezeken felül: 6582, 1G/4G, kb ugyanez csak hd kijelzővel.). Aláírom, hogy a THL elvileg jó márka, de nem tudható, hogy minden egyes készüléke szuperkorrekt-e a jövőbe látva. Meg kell fontolni, hogy ilyen pixelsűrűség elég-e, plusz a kamerájára azért kíváncsi lennék, interpolált 8 Mpx. Nem mintha olyan fontos lenne egy telóban
Csak tényleg nincs róla leírás és 90-100 dodó körül van más is, persze 90-ért 6582 nem szokott lenni, ez is igaz.
(#82286) steve1977Arra gondoltam igen. Amúgy olyan méretben okés még valóban, de ha egyszer a HD-hez szokik az ember akkor zavaró...a qHD bőven jó lenne persze, csak hát a downgrade sose jó. Lesz elvileg HD-s G2F, legalábbis remélem.
-
csubuka
addikt
Tudni hogy ti még belefértetek-e az első 500-ba?
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #82113 üzenetére
Ejj, pedig amióta 4.7 colos van nálam megfogadtam, hogy nagyobb sose kell, ez bőven sok... bajos lesz így az új teló
G2F HD WCDMA marad opciónak, már, ha igaz - mondjuk borsos... vagy 5 colos kell, ami már a zsebben se fér és könnyen törik, ha esetleg mégis beleszuszakolnám.
-
csubuka
addikt
válasz
CoolBoy323 #80818 üzenetére
Basszus, a pcx-el is volt gondod? Nem gondoltam volna róluk... mondjuk egy sd-t csak nem kell már gariztatni, meg ez áfa nélkül (cégesen...) olcsóbb mint az ebay, annál meg csak több garit kapsz
-
csubuka
addikt
válasz
CoolBoy323 #80809 üzenetére
Itthonról honnan lehet venni ennyiért?
-
csubuka
addikt
Az N2 kicsit gyíkos, melegedett, de okosan beállítgatva az órajelet korrekt... a kamerája állati jó. Az ára igen korrekt volt...Sokan az antennákat szidták. Erről annyit hogy nekem ad térerőt a dunai Finomítóban, másnak meg az ilyen olyan LG-je folyamatosan szívózik... ettől függetlenül nem a legerősebb. Apró szoftveres baromságai vannak páran (noti led érdekes működése, töltési okosságok - kisütve az akksit megmakkan a töltésjelző, akksi ki be megoldja), gyári támogatás nem volt a topon, de az elején sok szoft update jött ki - van sokkalta rosszabb is.
-
csubuka
addikt
Power Bankbol csak Xiaomit erdemes venni? Netan van mas ajanlott! Az 5-6 ezer mahsok elegek? Szerintem az en telom vagy ketszer feltoltik siman... Nincs valami akcio valahol? A pandas IHT beleferhet? Oda van kuponom most...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #79073 üzenetére
Okés, köszi! Ez akkor sosem lesz HD-ben nem? Mert akkor veszem...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #79069 üzenetére
Köszönjük! Ámde micsoda ez az Auckland event?
-
csubuka
addikt
Ha egy teló feltétlenül beégeti a fényképeket, amik erős napban kültéren készülnek, akkor mi a gond? Szoftveresen nem javítható? (Sony Exmor 13 Mpx kamera... tökéletes beltéri fotókat csinál, tényleg, ámde minimum fényerőn vagy min sem tud nem beégett fotót kint... nem gyári a kamera szoft főzött romon, de legfrisebb camera fw-vel)
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #78421 üzenetére
Friss restart utan meg feljebb is megy az
A 12k az valami irrealisan elfuseralt ertek lehet ennel... en meg olyat nem lattam ami olyan alacsony erteket produkalna.
-
csubuka
addikt
válasz
Krinyo #78413 üzenetére
A 6589 amikor szutyok rendszer alatt dolgozik, meg optimalatlan kiadasakor csinalt 12k-t. Amig olyan telom volt asszem 14-15k siman meg volt... De tok lenyegtelen amig erzesre jo a rendszered es kellemes hasznalni.
Amugy manapsag mar inkabb a 6582 a belepo normal kinai soc, az meg erosen 17ks inkabb...
-
csubuka
addikt
válasz
tolvaj! #78405 üzenetére
Plusz bar mar nincs 6589es telom de emlekeim szerint a 15k meg volt antutuban, nem mintha szamitana a legkevesbe is... Most Exynos4412-n okosba 20k (1.5ghzen...) koruli erteket is lehet hozni de attol meg semmivel sem vagyok beljebb... Erzesre mindketto elvan a hd kijelzovel, alkalmasint jatszogatni is lehet, ez az antutuzas nem bizonyizek semmire...
Ezt csak egy korabbi felmerult allitas kapcsan irtam "szegeny" 6589 vedelmere... Nekem nem volt azzal bajom semmi.
Ezt csupan a gondolatodhoz tuznem tamogatasnak nem kapcsolodik szorosan ahhoz amit irtal csak az mtk helytallasahoz.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #76241 üzenetére
Ahol akció, ott vagyok én
Ezidáig. Most elég lett, minden eddigi akciós "vérestorkú" volt. Egyedül DG350-et vettem teljes áron, azzal nem volt gond furcsamód...
Pandás volt igen... minidealnél veszek bármit is legközelebb, rájuk mintha nem lenne ennyi panasz... Ez durván veszteséges lesz, kiszámolom, hogy a jobb, hogy szutyok pénzért eladom (mivel használható, csak idegesítő, de valóban hardveresnek tűnik... nem akarok ROMolni, az nem oldja meg szerintem max brickelem (ez nem mtk, hogy csak úgy hemzsegnek a feltámasztóprogik...) és akkor még jobban bajban leszek...)
-
csubuka
addikt
válasz
#79335424 #76232 üzenetére
Egy Faea F1 érintője egy vízszintes csíkban mintha nem vagy alig érzékelne (a képernyő legaljától ez feljebb van - nem a szokásos sarkokon, széleken nem érzékeny...).
Ez mitől lehet? Van kalibrációs szoftver vagy akármi? Valakinek hasonló? Semmi fizikai sérülés, a tesómé a teló, egyik pillanatról a másikra jött a gond...
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76188 üzenetére
Igen, az trükk volt a minideal részéről, amikor HD-t írtak, plusz a frekisávoknál is jó ha csak 2100mhz-re építesz, az van a wcdma-ban mindenképp
A 850-900 kérdéskör: elvileg van ilyen is olyan is, így lehet hogy nem precízek a kiírások a webshopokban - vagy a gizchina hülyeséget írt és nincs 900-as
Nem tudom...
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76179 üzenetére
Meg a freki savokon kivul figyelj a kijelzore es az Mes butitott chipsetre... Szuletett vegso dontes hogy igaz-e a minideal-es wcdma g2f hd kijelzo link? Amugy vennek ha igaz lenne...
*latszolag javitottak akkor hiba volt... Igy meg nem vonzo annyira...
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #75775 üzenetére
Egy szóval sem istenítettem
Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
-
csubuka
addikt
A kameraban nem fogsz csalodni az tuti... De a Cooldpad nagyon meno a kinaiaknak igy ketlem hogy ilyen gyikjai lennenek mint a masodvonalbeli Newmannek... Meg mar lement tipus az N2 ketlem hogy jonne Kinabol... itthon lehetnek eladoak amikbol kiabrandult a tulajuk. Valljuk be akinek a kamera nem kell annak nem a legjobb a sok apro hulyesege miatt... 100 dodoert vannak jo Doogee-k amik kevesbe nyugosek persze kevesbe jo kamerakkal...
-
csubuka
addikt
En az utobbi idoben mindig az olcso kategoriaban vasarolok akciosakat, kuponnal joarasitva... A 100 dodo korulieket kethetente lehet poenbol cserelgetni... Persze kihivas hogy normalizalj egy-egy telot meg ertelmetlen de most kivancsisagbol egy par megfordult nalam. Magasabb arakon nem tudom mennyire viszik oket.
A Newmanben is Sony Exmor RS van 13 mpxes verzio... Tenyleg baromi jo. Es nem kell sajnalnod a telot mert olcso... GG elolap uvege van... hardveresen adja amugy, de az hogy csutkan melegszik kezzel erosen erezhetoen az valoban nem jo, le kell fojtani 1 ghzre es az exynos4412 ugy is odaveri meg az mtk6589et annal jobb meg hd ala nem kell... Kerem a koveket ezuton is
Persze van akinek kellhet 40ks antutu ertek... Igy a vilagmegvalto nyolc magra is szukseg lehet, foleg ha 4k-s nemletezo tartalmakat akarunk fogyasztani nemletezo kulso kijelzonkon, ezaltal is novelve onnon produktivitasunkat es reszt veve a bolygonk fejleszteseben. Ujabb kavicsokat kerek
Amugy sok rom van az n2re csak kicsi gyikja mindnek van, de a filleres statuszt dicson viselheti szerintem, ha fenykepezo kozponti tema akkor koronas foleg 100dodoert, bar nem egy fogd es vidd telo van vele munka. Veres a torka de nekem a fenykepezo es a nyuhetoseg fontos, itt nincs kimeles meg folia meg tokok... lesz masik max...
-
csubuka
addikt
A Newman N2 kameraja piszokjo.. cserebe verzik mas sebekbol
Az akksi nem olyan oriasi bar nem is pici. A szoftveres tamogatasa a gyartoi suttyosag miatt fortelmes, 1.4 Ghz-en melegszik csunyan, mivel valamit a tervezesnel elmertek a hoelvezetesi megoldasoknal. Amugy tetszik. NEM DUALSIMES. Kinainak erosen kinai annak rakfeneivel es olcsosagaval is. Ja a Gps antennat is elterveztek... telefonalni viszont lehet vele
-
csubuka
addikt
Ilyen vörös színben pompázó, "lányos" telefon van a kínaiak között, ami ajánlható? A méret a gond, hogy 4,3 col körül kellene és a G2F-nek nincs ilyen színe, plusz semmi-extra dizájnú. Kb az ilyen szebb íves, mint az Xperia L, ami jól jönne... max 4.5 col, ami fizikai méretekben minimalizált kis kávájú még jöhetne...
Köszi
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #74669 üzenetére
Nem lehet igaz, hogy egy xperia L-et kell majd 50k-ért venni...
Vicces helyzet... dualcore 1 ghz, sima tft panel, rossz felbontás, 1750 mAh-s akksi... Sírok komolyan. A kínaiak közül ez már a szemét kategória 40 dodóért max. Impulzív vásárlás a racionalitással szemben...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #74669 üzenetére
Bocsi a rávezetőset átugrottam...
Nehéz dió, mert ő ezt nagyon szeretné, 50 körül sem lehet valami nagyon jó xperia-t kapni az az egy baj van... Eszerint ennyire még a kínaiak sem akartak egy amúgy idegesítő, zavaró funkciót beépíteni. Én sem találtam még csak hasonlót sem. Ennyire elszakadni a funkcionalitástól... hangulatvilágítás. Remélem legalább kikapcsolható. Egy ilyen telót eladni is lehetetlen a kicsi közönség miatt
A pontokkal 80 dodóért beszerzett Newman N2 szétszedi brutálisan mindenben ezen Sony modelleket.
Pedig jó lett volna valami kínai szerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest