Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CoolBoy323 nagyúr Antelifeon 1 ev garancia van a THL W100ra! Gondoltam megosztom ezt a jo hirt  
- 

CoolBoy323 nagyúr Tmall-nal honnan van az az info, hb2 ev garit adnak? A honlapjukon en nem latom, sot 1 ev "manufacture warranty) szerepel... 
- 

CoolBoy323 nagyúr Akkor nem tudod, mire szolgál a félkövér... segítek: kiemelés! Így jobban látszódik, jobban megnézik, így nem fognak fejjel menni a falnak, és veszik meg a "gagyibb" G4-et! Stimm??  @kamillo67: a nem OTG-s a korábbi széria, amin a gombok ledjei nem világítanak. Ennyivel rosszabb csak, de nem véletlenül olcsóbb  
- 

CoolBoy323 nagyúr 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  Killerlaca

üzenetére Killerlaca

üzenetéreUtobbit valaszd! 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  KurtCobain

üzenetére KurtCobain

üzenetére- Button order (blocked) 
 - Your chosen apps (blocked)a tört verzió hátránya, az ingyenessel szemben  ezért kell minden jó programot megvenni, megérdemlik a fejlesztőik    
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetére4:3 modban lehet kivalasztani, megneztem! 
- 

CoolBoy323 nagyúr Hátha érdekel valakit: 
 THL W100 nem tudja az OTG-t!!! (Az OGS-t sem ) )
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  easy...rider

üzenetére easy...rider

üzenetéreMar a multkori hirlevelben is benne volt a kod, szoval szvsz nem 1 napos.. 
- 

CoolBoy323 nagyúr Valami megoldas van arra, h beallitsam meddig vilagitsanak a tapi gombok? Fenyerot ad tudom irni, de "time" allitasi lehetoseget nem talaltam... Mobileuncleben sem... Vak vagyok v nem lehet? 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetérea gond az, h nekem nem nyit semmilyen almenüt meg a buttonled program... néztem képeket, és nekem semmi  ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk ezt tettem fel, de mindjárt megnézem a "simát" vagy lehet az MDPI elég a W100-nak?! 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  ekrisztian

üzenetére ekrisztian

üzenetéreFeltettem a buziboxot igen. Nem tudom, h jol allitottam e be... Pl ez a fajlkeresos cucca, j auto van manual nem tudom h mukodik, medt manualra bokve nem tortenik semmi, nem dob fel egy ablakot sem. A teszt sem volt jo. 
- 

CoolBoy323 nagyúr Nem talalok megoldast arra, h hangero gombokkal ebresszem fel a telcsit. Nem tudtok segiteni? Illetve a notif led csinalas a kapacitiv gombokbol sem jott ossze a buttonledel... Lehet a w100 unsupported? 
- 

CoolBoy323 nagyúr ButtonLED-et hasznalta vki thl w100-on? 
 Nekem nem sikerult mukodesre birnom...Es a hangero gombbal valo kijelzo felkeltes is egyszer mukodott csak (keylaout atiras) 
- 

CoolBoy323 nagyúr Nem is pingpong uto meret a THL W100   
- 

CoolBoy323 nagyúr Minideal kinoz engem... "csak" 187$ a G3S!!! Valaki fogjon le, h ne vegyem meg XD  Ki mondta, h a heten(?) Csokkenni fog a G4 ara?? Hol van ez az "olcsulas"? En nem latom sehun... 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  Hopkins_001

üzenetére Hopkins_001

üzenetére3 hónap a gari, és 24 óra a shipping time hivatalosan! ennyiért jó vétel szvsz 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreNincs rá szükség, bó'dog házas férfiembör vónék ráadásul még elég divatjamúlt módon hetero is 
 Boldog, és házas? ez hogy fér össze?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ne aggódj, nálam is a p.nci a divat Ne aggódj, nálam is a p.nci a divat Én is nonstop online vagyok (töltöm is a defyt naponta, v még gyakrabban), de én wifivel oldom meg  
 Ha megyek ide-oda, akkor ha nagyon unatkozom netezek, de arra a 100mb bőven elég!Bár nyilván, ha nagyon unatkoznék egy tanya közepén, akkor kihasználnám a 2gigát is, de így, h ahova megyek mindenhol van wifi kb, így NEKEM nem köll drága mobilnetre költenem hál'Istennek (pedig van DIGIm is  ) )
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreaki 100mb alatt mobilnetezik, annak ez a legjobb szvsz ez a csomag azért jön be nekem, mert nem havidíjas, hanem forgalom után fizetsz, és én mobilnetből még 50mb-ot sem használok el a legtöbb esetben  
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  Groovebaby

üzenetére Groovebaby

üzenetéreFerfiak nem taskaban hordjak, ez a gond  
 En pl zsebben, ahol a Defyke kenyelmes, a tepsi nagyon nem!Nekem nem kell nagy kijelzo, van nagy tvm es monitorom is. Tabletem is volt, csak szuleim kisajatitottak  nem mintha ki lett volna nalam hasznalva, bar bongeszni jo a 8"on, de hosszabb tavon PC a kenyelmes nekem, gyors szorfre meg a 3,5-4" is tokeletes! nem mintha ki lett volna nalam hasznalva, bar bongeszni jo a 8"on, de hosszabb tavon PC a kenyelmes nekem, gyors szorfre meg a 3,5-4" is tokeletes!Ez vagyok en  
- 

- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreMobilnethez visszatérve: van jobb megoldás, de más teljesen a konstrukció! Reload net djuice 5FT/MB, de nincs naphoz kötve... 100mb/hó adatforgalomig ez éri meg legjobban szvsz 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreA kereso! 
- 

CoolBoy323 nagyúr 20 másodpercen belül 3 is lecsaptatok a válaszra, mint gyöngytyúk a takonyra  ez aztán a gyors, segítőkész topik    
- 

CoolBoy323 nagyúr MyAudio Phone Series X5F kapható itthon Van pofájuk ennyiért adni??? Azt vágnám agyon, aki meg is veszi ennyiért... ez felháborító komolyan  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Te miről beszélsz?? Üldözési mániád van?!
 Te miről beszélsz?? Üldözési mániád van?!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)