Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Onnan töltöttem le a 08.15-i verziót is, mert máshol vagy lassú volt, vagy hibás. 16%-nál járok...
-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Nekem az eredeti Flashtool-os verzió kellene, ha megoldható. Vagy letöltöm reggelre otthon.
A rootolása nem lesz olyan egyszerű. 
-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Azé' ha letöltöd, akkor feltolhatnád valami értelmes helyre, mert vagy 10 óra, mire lecsordogál...

-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Erre most van egy újabb, most tették fel.

-
RVR400
veterán
válasz
doongoo
üzenetére
SIM nélkül (vagy kikapcsolt SIM-mel a 7320 esetében), fél fényerőre állítva az energiagazdálkodás widgettel, wifi be élő netkapcsolattal, fullra töltés után a teszt indításakor a 80%-os (legalsó, legfullosabb) opciót kiválasztva. Egyedül a 7320-nál volt belakott rendszer, a többinél gyári állapot volt.
-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Mármint 08.15-re gondolsz? De volt egy 08.30 dátumú OTA frissítés, ami szerintem el lett szabva. Néhány telóra felment, de gyanús, hogy levették, mert nem volt 100-as. Viszont akinek felment, az azt íírta, hogy sokat javult az akksikezelés.
A honlapjukon mostl átok ugyan egy 09.15-én kelt szoftot, de meg nem tudnám mondani, hogy mi akar lenni, tegnapelőtt egyáltalán nem ment a honlapjuk, így nem is töltöttem még le. -
RVR400
veterán
Tegnap nem sikerült, de most pótolom. Akksiteszt:
1. Leagoo Lead1: sajnos nem gy akksibajnok, és szépen fejeztem ki magam. Ettől függetlenül nem egy rossz teló, elvileg a 08.30-ai frissítés akinek felment, sokkal jobb lett az üzemideje, viszont amit találtam lementve teljes szoftot, nem volt jó a telóval (gombvilágítás, és a kamera LED-je nem működött vele), így gondolom lesz másik OTA frissítőpakk, azzal használhatóbb lesz a teló.
2. THL T6S: ehhez nem tudok mit fűzni, őszintén szólva nem erre számítottam
3. Elephone P6I: ennél sem erre számítottam, sőt figyelembe véve, hogy több mint 10 %-kal erősebb az akksi, mint a T6S-ben, még siralmasabb a kép
4. Inew V3 kék akksival: ez csalódás volt számomra, mert még rosszabb lett, mint a régi zöld akksival
5. Inew V3 zöld akksival: az eredeti sokak által fikázott akksival, ami simán letolta a T6S-t, és a P6I-t...
6. Leagoo Lead3: a topicjában agyofikázott akksis teló (persze olyanok szólták le, akik még a tesztet sem olvasták végig), ami kellemes meglepetés a T6S és a P6I után (emiatt is remélhető, hogy a Lead1-nél is megoldható a normálisabb akksihasználat)
7. Cubot P7: egyre érdekesebb, hogy az 1600 mAh-s akksik viszik a prímet, nagyobb kijelzővel ez még a Lead3-at is lenyomta.
8. Inew I2000: nagy kijelző, de batár akksi, tiszta sor, hogy nem a mezőny alján játszik
9. Coolpad 7320: 5.5" viszont relatíve kis akksi (2500 mAh), és mégis 2-szer annyit tud, mint a kisebbek (azt hiszem, hogy egy jó darabig nem lesz másik telóm)
Köszönöm a figyelmet!
-
RVR400
veterán
válasz
üzenetére
Én már csak azt nem értem, hogy a készülékcsere (ami a legkézenfekvőbb és a vevő számára legboldogabb megoldás, mert nem egy elbaszottul megjavított telót kap vissza, mint én az antétól vagy éppen egy félig sem javítottat a mixeshoptól) miért nem volt jó.
Innentől kezdve én személy szerint nem értem a hőbörgésed okát, mert a másik oldal részéről ezen túl már nem is foglalkoztam volna a problémáddal, ha a legjobb megoldás sem jó Neked... -
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
És annak is az a gyenge pontja...
Este közzéteszem az eredményeket. -
RVR400
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Nekem az I2000-rel volt némi gondom. Merthogy elsőre szart küldtek, konkrétan az érintője néha érzéketlen volt, de multitouchnál szinte mindig. Jeleztem a gondot, akkor akarnak nekem küldeni 30 USD-ért egy érintőt. Na mondom, ez a hét vicce, hogy fizessek is érte, meg még én is rakjam be egy új telónál...
Nagy nehezen (dispute után) sikerült megegyezni, hogy visszaküldöm, és kicserélik plusz költség nélkül (még szép, mivel garis). Így is lett, majd most nagy hadakozások árán (itt a posta volt a ludas, írtam is a sztorit) vissza is érkezett a teló. Ha láttál már béna munkát, akkor ez az. Ha hozzám hoznak egy telót javítani, mert törött, akkor jobban vigyázok rá, mint ezek az újra. Konkrétan a krómozást néhány helyen lebaszták a telóról, mert inkább kifeszegették az érintőt, minthogy normálisan kimelegítsék belőle...
-
RVR400
veterán
Valószínűleg csak beállítottad, hogy szinkronizálja, de nem léptél be a beállításoknál, hogy szinkronizáld is, magától meg nem tolja fel rögtön, az SD-t meg gyanúsan leformázta a resettel.
(#86612) mrfrakk: Én fullra töltöm, és úgy futtatom, tehát a legalsót, hogy 80% fölött van a töltöttség. Nyilván így adja a legpontosabb végeredményt.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Kérdezted?

Az I2000-en már majdnem 3 órája megy, a kisebbeknél átlag 2 óra környéke volt a futásidő. Ráadásul a 7320-asomon kikapcsoltam a SIM-et, 1 órája megy a teszt és még 78%-on van, ma meg még telefonálni is akartam volna.

(#86610) Laza...: 15-20 % között áll meg valahol.
-
RVR400
veterán
Alakulóban egy 8 telefonos Antutu Battery Test-es hozzászólás.

Résztvevők:
THL T6S
Leagoo Lead1
Leagoo Lead3
Inew V3 (zöld és kék akkuval is)
Inew I2000
Cubot P7
Elephone P6I
Coolpad 7320 -
RVR400
veterán
válasz
nash13
üzenetére
Már írtam...
Kalibrálni nem lehet, szerintem ez gyári fícsör lehet, amik nálam vannak, azok is ilyenek, hogy néha mintha nem lenne 100-as az érzékelés. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Inkább a Lead 4 mint a Lead 3? Te mit vettél be?
Még ha a Lead 2-t mondanád. -
RVR400
veterán
válasz
csendes
üzenetére
A CP 7320 valamiért túl kellemes meglepetés, mivel sok teló volt már nálam, de sajátok közül van több tapasztalatom. Szóval a 7320 röhögve tud a 2500-as akksival 7 óra kijelzőidőt, viszont volt Inew V3-am, az kb 3-at tudott, de volt Miz Z3-am, 3500-as akksival, és az is max 4-et bírt. Szóval az átlag 3 óra, ami elérhető emberi méretű akksival, és MTK6582/MTK6589 párossal, és a kevés időt nálam levő telók is csak max 4-et bírtak. A 7320 lepett meg nagyon, úgyhogy ezt jó ideig nem is fogom lecserélni.
-
RVR400
veterán
válasz
include777
üzenetére
Ha megnézed a lehúzó hozzászólásokat, csak olyanok írják, akik a cikket olvasták csak a telóról, még csak utána sem néztek, vagy éppen a cikket is csak félig olvasták el.

-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Látom, viszont a honlapjukon a sima 3 is fényes feketében, viszont valóságban nem az. Szerintem a 3S sem lesz, de majd megmondom, ha rendelek véletlenül.

-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
A Lead3-mal sincs semmi baj, szerintem korrekt kis teló, az még jobb vétel, ha elég az 512MB/4GB.
Csak a fehér hátlapos csillogós, mert lakkozott, a fekete simán matt. -
RVR400
veterán
Kellene egy kis segítség:
Hol tudom még állítani a nyelvet a rendszerfájlokban? A build,prop fájlban a build.product.locale és a build,product.region is HU-ra van állítva, de a teló mégis francia kiosztású billentyűvel indul újraindítás után.

-
RVR400
veterán
1. Idejöttél érdeklődni, tájékozódás nélkül.
2. A keresőbe beírva hamarabb meglett volna, amit keresel (valószínűleg nem Te vagy az egyetlen szemfüles, akinek ez feltűnt), kb 4 napja téma ez, és éppen Előtted fél órával is az volt.
3. Szóval nem kell itt élni az életét annak, aki ezt tudja.
4. Nem beszólogatni kell, hanem elviselni a kritikát, ha már lusta voltál arra, hogy az utolsó oldalon lévő hozzászólásokba is belenézz...
-
RVR400
veterán
Akkor bukod a 27% ÁFA-t, az 1500 Ft-nyi vámkezelésért kifizetett eljárási díjat, meg 3000 Ft-ot a visszaküldéssel. Szóval ez Neked 13400 Ft-odba fog összesen kerülni.
Talán akkor jársz a legjobban, ha simán visszaküldeted a cuccot, amikor bekérik rá az adatokat, úgy az alin talán normálisan visszakapsz pénzt, és csak az eladó postázási költségét vonják le. De ha 10%-ot buksz, az is csak 3-4e Ft. -
RVR400
veterán
válasz
hollozoli
üzenetére
Igen, valamint 1500 Ft vámkezelési díjjal, ha sima postával kéred.Itt valószínűleg olcsóbb: Uriver H900 és 9.85-ért DHL is van.
-
RVR400
veterán
válasz
csendes
üzenetére
Ez onnan van, valószínűleg vissza fogom küldeni, mert a kijelzője konkrétan csíkos. Világos háttérnél nagy fényerőnél eléggé zavarja az ember szemét. Együtt lehet vele élni, de ha nem kell senkinek így pár napon belül, akkor visszaküldöm.
Lehet, hogy a coolicool is beállt a refurbished cuccok forgalmazóinak sorába.
-
RVR400
veterán
Antutu V5
Blackview JK809 (Android 4.2) - 2954 pont (SGX544 @ 357 Mhz)
Leagoo Lead1 (Android 4.4) - 2860 pont (Mali400MP2 @ 500 MHz)Viszont ugye nem mindegy, hogy mi milyen órajelen megy, ezért is nem értem az egész vitátokat. Másrészt ha azonos órajelen nézem a dolgokat, akkor tényleg teljesen hülyeséget beszélsz...
(#85288) csendes: Nem biztos, hogy lesz esélyem annyit nyomogatni, hogy ez kiderüljön, de rajta leszek.
Jah, a WakeGesture funkció nagyon jó cucc!

-
RVR400
veterán
Van nálam egy Leagoo Lead1, ha valakit valami érdekel róla, akkor kérdezzen. Jah, a kamerája és a vakuja klasszisokkal jobb, mint a Cubot P7-esé, de rosszabb mint a Coolpad 7320-é. Van még egy Elephone P6I is, esetleg arról is tudok írni, de a kamerája és a vakuja annak is jobb mint a P7-esé.
-
RVR400
veterán
Tedd fel ezt SPFlashtools-szal.
(#84347) overland:
Van már 2.5.3 is, a gépre kell az MTKDT-t felrakni. A telón USD hibakereső bekapcs. Root jog megadása után, a root, backup, recovery fülön a Backupot megnyomod (SD kártya legyen a telóban, mert nem fogja az egészet lementeni). Ha végzett, akkor megnyomod a prepare blocks for Flashtool gombot, kitallózod a .md5 fájlt (egyértelmű lesz, mert ott lesz a könyvtár rögtön, amiben benne van). Ha ezzel is végzett, akkor megvan a mentésed az eredeti szoftról.
Ezután a recovery and bootnál a Use files from phone pötty legyen, és automatikusan tedd is fel a yes nyomogatással a recoveryt a telóra. Utána indíthatod a CWM-et, majd ha már az eredeti recovery kell, azt vissza tudod flashelni a lementett fájlokból az SPFlashtoollal. (ezzel CWM-mel a telók nagy részénél nem működik a telefon menüjéből indított gyári visszaállítás, így célszerű visszatenni az eredetit, vagy alapvetően CWM-ből csinálni a factory resetet). Próbáltam minél részletesebben leírni, de ha valami kimaradt, akkor szólj, vagy majd valaki még hozzáteszi. -
RVR400
veterán
válasz
tolvaj!
üzenetére
Alapvetően a legnagyobb probléma az, hogy a Sony már jó ideje képtelen bármilyen hardverre optimalizálni, mivel pl az Xperia SP sebességét (rendszer és alapvető működési sebességre gondolok, nyilván GPU-igényes játékoknál kevés az SGX531 már, bár a RR3 egész jól elkaristol vele) is bármelyik jobbfajta MTK6577 felül tudja múlni, de elég csak az Xperia P vagy Xperia U "sebességére" gondolni, mert azok már gyári visszaállítás után is siralmasan működnek.
(#84342) vapega: Tényleg ilyet kell venni, mert:
"szörny kapacitás (10400mAh)"

-
RVR400
veterán
válasz
overland
üzenetére
Először én is mindent egyszer csinálok.
Ha másodszor csinálom, akkor már nem először van. 
(#84330) cappa72: Ha update.zip névre átnevezi, akkor elvileg kellene mennie a gyári recoveryből is emlékeim szerint. Persze általában, ha már gappsozni kell, akkor magyarítani is kellett előtte, így addigra már van CWM a telón. így tényleg csak utolsó emlékeim vannak róla régebbről.
-
RVR400
veterán
Szerintem túlmisztifikáljátok ezt a támogatás dolgot. A feloldómintás dolog meg.... Aki szimplán hülye, az meg is érdemli, de CWM-et tud csinálni a telóhoz az ember MTK DT-szal, a teljes mentést meg meg kel csinálni SPFT-lal, amikor megjön a teló, és onnantól kezdve nincs gond. Mellesleg, ha az az F15 is hasonló, mint az F11 volt, vagy éppen a múltkor emlegetett X1 akkor annyi pénzért bőven jó. De még az is lehet, hogy rendelek egyet, és megnézem.

-
RVR400
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A 13000 Ft-os okostelefon, majd a bevezetőben leírva, hogy 18500 Ft-ba kerül.

-
RVR400
veterán
válasz
drewcsalad
üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
A T6S-ről pár mondat:
Nos, a betekintési szögek rendben vannak, a színek fakóak a hagyományos IPS-hez képest. Az "agyonszaturált" 7320-hoz képest, és a Lead 3-hoz képest is. A kamerája jobb mint a Lead3-é, ami érdekes, hogy 4:3-ban 13 Mpixelt is be lehet állítani, teljes képernyőnél meg csak 4 Mpixel.
A kijelzőről még annyit, hogy még a menüben is olyan, mintha némi blur effekt lenne rajta, ami játéknál nem is néz ki rosszul, de a beállítások menüben nem túl izgalmas. Az anyagminősége valamivel gyengébb mint a Lead3-é (mintha a hátlap felül nem lenne az igazi, de nem vészes), a rendszer sem annyira gyors, hiába a 2x annyi RAM. Igazából azt mondom, hogy az árát mindenesetre megéri, nyilván ennyi pénzért kompromisszummentes telefont nem lehet találni.
Alkalmazásoknak 2.26 GB, tárhelynek 3.88 GB van hagyva, ami mindenképpen jó, az az értesítő LED. Csak piros színű, nem túl extra fényerejű, de elég nagy méretű homogén fényű ablakocska van.
Egy 960*540-es IPS panellel gyakorlatilag verhetetlen lenne, sajnos hiába a JDI kijelző(vagy talán pont ez okozza), valamiért az én szememnek nem "kedves". -
RVR400
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Akár jó telefon is lehetne, mert a dizájn jó, viszont nem értem, hogy miért nem fért bele az árba egy IPS panel...
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ez ugyanaz a 7320, ami állítólag iszonyatosan túlszaturált, de főleg a zöld milyen durva. Cseppet sem túlszaturáltabb, mint bármelyik másik IPS, ugyanis a V3-mal szinte teljesen egyezik a színe, a Lead3-tól minimálisan tér el, tehát egy normális IPS panelnek ilyen a színe, viszont mindegyikhez képest bazira túlszaturált egy Samu SII vagy SIII.
A GO-s képet azért raktam be, mert a 7320 topicban ez lett felvetve, hogy mennyire zöld. Pont annyival zöldebb, amennyivel kékebb a kék, és pirosabb a piros is.
(#83650) wwenigma: A Jiake telók kijelzője minden, csak nem normális. Kb pont az, mint az olcsó HTM-eké.
Viszont akkor kijelenthetjük, hogy senki ne vegyen IPS-kijelzős telót, ezen elmélet szerint...
-
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Szerintem IPS: Itt van pár kép
Bár az a 106 dolláros ár elég durva.

-
RVR400
veterán
válasz
csampei
üzenetére
Nos, visszatérve a kamera kérdésre. Megvilágosodtam, és értem a kiemelkedő jelzőt. Nálam van javításra egy Xperia SP. Kipróbáltam a kameráját most bent a szobában, mesterséges fénynél. Jelzőket inkább nem mondok a képminőségre, vagyis inkább annak teljes hiányára (igazán még fókuszálni sem tud), de egy Utime G7 porig alázza, nem beszélve a Coolpad 7320-ról...
-
RVR400
veterán
Elephonera inkább ne vegyél mérget, a Cubot talán, bár ilyen árban az sincs, ez a THL is kisebb és drágább is, viszont nálam volt már Kingsing teló (K3), és meglepően jó kis szerkezet volt. Még élő háttérképpel is hasított, egész jól volt optimalizálva a rendszer, és a kijelzője is elég jó volt. Kolléganő nyúzza egy ideje, bírja a strapát is. Persze nem tudom, hogy más Kingsing-ek is ugyanígy sikerültek-e.
-
RVR400
veterán
válasz
csampei
üzenetére
A DHL-t nem néztem, az SG viszont tényleg egy 20-as náluk.

A 967S kamerája mondjuk elég gyatra, a Runbo nem az én pénztárcámhoz való, de a strapatelefonoknál valamiért nem kalkulálják bele a jó kamerát, pedig szerintem akkora árnál már az a plusz 15-20 USD sok vizet nem zavarna. Az Xcover2 pedig végképp a funkcionalitásba halt bele, ahogy a specifikációkat nézem, viszont olcsóbb, mint a Caterpillar, így érthető.
Szóval a lényeg, hogy nem rossz a teló, de 120-as árral nézve már tényleg bővebb a paletta, és lehet válogatni más telókból is, akár ugye 5.5"-osok is vannak már ilyen áron.
Ami fura, hogy volt nálam Ulefone U5, és annak ellenére, hogy csak qHD, nem éreztem azt, hogy bántaná a szememet. Persze én sosem voltam ppi-péniszkirály.
-
RVR400
veterán
válasz
csampei
üzenetére
100+20 USD SGP Post, ami minden máshol ingyenes....

Láttam, hogy verőfényes napsütésban tud olyan képet csinálni, mint az átlagos 8 MP-es kínaiak (ez kb 25-30 különböző típus kipróbálása utáni tapasztalat), nyilván itt átlagosnak a 2-5 MP közötti 60-70 USD-s telefonokat gondolják. De pl ugyanilyen képet lehet lőni egy UTime G7-tel is, vagy ami meglepő volt, a baziolcsó 2magos Pulid F11-el is.
-
RVR400
veterán
válasz
MrChef
üzenetére
A 4 dollár különbözet meg az ajándék 8GB-os kártya nem eléggé csalogató arra, hogy álljon benne a pénz több mint 1 hónapig, aztán meg ugye a paypal védelem is kifut. Ha meg kiderül utólag, hogy egy rakás szemét, akkor még nagyobb baj van. Egyébként a Doogee-t abszolút nem értem, a DG350 pl teljesen rebrandelt teló, aztán csinálták a DG330-at sima TFT kijelzővel, és még csak nem is olcsó, a DG300 ára sosem ment le, és a DG310-et meg olcsóbban adják.
A TD meg a preselljeivel elég vicces. A T6S-nél pl küldték 08.10-én az e-mailt, hogy nincs készleten, mert túl népszerű (08.01-én az elsők között rendeltem meg kb...). Aztán írtam nekik, hogy nem vagyok vicces kedvemben, így jó lenne, ha lenne teló, ha már első nap rendeltem, így fél nappal később mégiscsak lett teló, amit tesztelnek, és 3-5 nap múlva küldenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A rootolása nem lesz olyan egyszerű. 

Este közzéteszem az eredményeket.

Azé' ennyire nem vagyok láma. Alapból francián indul, utána át tudom állítani.