Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400
üzenetére
Igazad lehet, ha nem a sajat es az elado kenyelmet neztem volna. Lehet nem kellett volna, de most mar mindegy. Nem hasznalhatatlan keszulekrol, torott kijelzorol volt szo, hanem egy wifi antenna hibarol. Gondoltam (lehet nem kellene gondolkoznom) minek visszakuldeni egy 20-30 dollaros alkatreszert kinaba a telefont, egyszerubb neki az alkatreszt postazni nekem, a tobbit megoldom. Foleg hogy a csere nem jar barmolassal. Ennyi. De nem is kell foglalkoznia se neked se neki vele. A gyors emailek csak addig jonnek, amig a paypalszamlat megkapom, aztan semmi. Nem vagyok ideges ember, mint irtam kerdes utan egy honapig semmi. Nem zaklattam nem keresgeltem ho vegen ujra kerdes. Az a hulye palpalszamla meg 3 oran belul itt volt, hogy mire utaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Yettel topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő