Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
drr
őstag
Sok segítséget nem kaptam, így mérlegelve sok mindent egy Redmi Note 2-t rendeltem. Nem akartam ekkora péklapátot, de egyszerűen nincs más, ha jobbat akar az ember, mint amije volt... Szilikon tok, Fólia, OTG kábel az alap ajándékcsomag, ehez kértem Xiaomi Youth Edition fülest. Így 161.40 dolcsi lett a vége. Nálunk vám nincs, tehát már csak annyi a dolgom, hogy várjak...
-
MODERÁTOR
-
citkar
addikt
Szerintem jó választás volt.
(#110224) Viktor0610 :
Ezt néztem én is, de a képeken van WCDMA.GSM 900 MHz is, illetve Band 7 (többek közt)
Lehet nem erről a változatról készültek a képek, mert amúgy meg TD változatot ír?
Bár azt se tudom kárpátalján mi szükséges...[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Ilyet rendeltél te is, tudsz majd nyilatkozni, hogy valóban használhatóak azok a "meglepetés" frekvenciák?
(#110261) drr :
Azért én kíváncsi vagyok mások tapasztalataira. Pl egyből kivéve a dobozból használható vagy valamihez hozzá kell nyúlni akár szoftveresen is.
[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
Köszi. A 1080 x 1920 az egyetlen vágyam, amit az MX Base nem teljesít. Egyébként volt már 1080 x 1920 kisebb méretben is, 4,5". Miért gyártják ilyen nagyban? 3000mAh elég neki?
Utána mennyi lesz az árra? Alin mennyi a postaktg?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
svgyula
addikt
Szia! Ha lány akkor legyen vízálló! Ők farzsebben hordják és a WC az ellensége a telóknak Ha fiú és az a sarokban ülő típus akkor lehet occó DE a 6752-Helio10 körül keress.Ők az erős játékosok. Mivel kint nem találják a helyüket a játékokban élik ki ezt Ha amolyan örök mozgó akkor pedig ha magadnak akarsz jót veszel neki egy strapatelefont.
Ja és használható 100$ környékén GYEREKNEK Vagy kéthavonta cseréled.................[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
b0bcat
addikt
Az alacsony árkategóriában a legütősebb SoC az MT6735A (az 1,3 GHz-es változat), illetve most jelent meg az utóda, az MT6737, de ezek nem számítanak manapság erősnek. Persze az is kérdés, hogy milyen játékra kell.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nyisziati
veterán
Ha veszel egy shieldet vagy jobbfajta szilikontokot a telóra és egy 9H keménységű kijelzővédőt a képernyőre, az valszeg elég. Néha én is lekoppantom és ezek eddig mindig megvédték.
Telóra a javaslatom az Ulefone Paris vagy az Oukitel K6000 pro. Én nem vennék drága strapatelót, nem túl jók a visszajelzések, nem tudnak annyit, mint amit állítanak róluk. Egy vastagabb tok bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Szia! Nem éppen itt de ilyenek között kersnék! Az a 16 éves fiú olyan mint a mondás szerint: a vaséket is képes elrontani
Azt kell figyelembe venni, hogy időszakosan egy-egy új occó vagy egy srapabíró drágábban és talán(?) jóval ritkábban. Felénk pedig úgy szokott ez működni: Fiam tőlem nem kapsz telefont! Szépen elballagsz nyári munkára és abból veszel magadnak! Akkor talán kialakul benne valamilyen értékítélet mert tudja mennyit gürizett érte Aztán ha egy k.va drága samut vagy szifont vesz akkor legalább az is fogy! Ugyanúgy tönkre fogja tenni ugyanúgy mint a 20eft-os telót.
DE ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Ájvé
veterán
Note 4 a takarékosabb, hiába nagyobb, a SoC jóval kevesebbet fogyaszt (14 nm-en készült már az S625 még S435 még 28 nm,-es), kijelző ugyan nagyobb és a felbontása is de ennek ellenére tesztek alapján jobban bírja. Nem hiszem hogy több anyag van benne, majdnem azonos a tömegük (150gr csak 165gr) így azt mondanám a kisebb méret miatt masszívabb a Redmi 4X. Támogatást nehéz megmondani, de Note 4 nagyon népszerű sokat eladták belőle, mondjuk Redmi 4X is biztos jól megy.
-
nyisziati
veterán
Egyik sem erőmű, én inkább a 4 X-et választanám.
Amúgy itt egy összehasonlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest