Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wolfskin
őstag
válasz

viktorhu

üzenetére
						Nincs. Semmi ilyen és hasonló menüpont nincs benne, Az összes telefonom közül ennek van leginkább lebutítva a menüje, az tény. Ahogy nő az android verziószáma, úgy butul a oprendszer. Semmiféle opció nincs benne.
Az alkalmazásokon belül lehet állítani az értesítéseket, az engedélyeket, hogy mi férjen hozzá a kamerához, meg az sms-ekhez, az alapértelmezetteket, itt 4 db-ot mutat és egy speciális menüpont alatt van egy különleges alkalmazás hozzáférés, itt az egyetlen releváns, az akkumulátor optimalizálás, ezt kivettem ennél a programnál, de nem jelent semmit. A többi menüpont alatt ezt a programot nem dobja fel opciónak.
Kb 4 órát töltöttem, a menü bogarászásával, minden menüpont minden alpontját 1000x végigkattintottam, a programot legalább 10x újratelepítettem, szóval nagy tétben fogadok bárkivel, hogy EZEN A TELEFONON NINCS ILYEN MENÜPONT, de még csak hasonló sem.Konklúzió: EZEN A TELEFONON NEM LEHET ALKALMAZÁSOKAT FUTTATNI MERT KILÖVI ŐKET. Pont. Semmit. Egyet se. Legalább 4-5 ilyen appot kipróbáltam, az egyik fél percig fut, a másik elmegy 10-t is. Ennyi a különbség köztük. Se ébresztőt, csak a gyárit. Ez a telefon maga egy vírus, és minden mást kiöl a közeléből. Volt már ilyen selejt kínai telefonom, az bekapcsolta magától a wifit és telerakta magát kínai appokkal minden reggelre. Lassan kezdem elfogadni, hogy ezek a dual simes kínai telefonok tényleg semmit nem érnek. Kell venni egy iphonet, azt tudja azt, ami az amerikai felhasználók 51%-nak elegendő, de azt tényleg tudja. Erről meg le kell menteni mindent és bedobni a kazánba és megünnepelni, hogy megmagasztaltam tőle. Azért a kazán, mert ütésüllő, tehát földhöz hiába vágom.
Van egy B terv is, INOX-ból hajlítok egy takarólemezt és ráfúrom, így ha megfogom a telefont, nem a hangerőgombnál fogom meg és nem némul le óránként.
Pedig amúgy jó telefon volt

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
 - iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
 - Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
 - Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest