- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nem is tudom mi a kétlépcsős bejelentkezés, simán felhasználónév + jelszó.
spiritex:
Úgy is próbáltam, de eredmény nélkül.Se a K-9, se az Inomail, se MailDroid... Gondolom valahol valamit be kellene állítani. Outlookot használok az otthoni gépen, tehát tudna szinkronizálni a teló is, gondolom. 4 mail címem van, egyik se működik a fenti alkalmazásokkal...
-
Cheesy
őstag
Bárhogy is próbálom a Gmail alapkliensen kívül mindegyik email kliens "hibás felhasználónév/jelszó" hibával nem enged bejelentkezni a fiókomba.
Ennek vajon mi lehet az oka? (Természetesen az adatok jók!)
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
(SE Xperia Arc S) -
Cheesy
őstag
Létezik valami olyan program/widget ami kijelzi ha új emailem jött? Gmail app csak arra jó, hogy megnézzem vele, de nem értesít, hogy új jött... Vagy valami beállítást kihagytam volna?
Aktív témák
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest