Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Előre szóltam, hogy lehet hülyeséget kérdezek
A lényeg ugye az lenne, hogy legalább a forrás veszteségmentes lehet, az erősítős dologra meg csak azért kérdeztem rá, mert akkor esetleg ki lehetne kerülni a telefonban levő DAC-ot a jobb hangminőség érdekében.
Tudom, tudom a telefont nem zenehallgatásra csinálták, de ha nem kéne hordani zenelejátszót és telefont, mert a telefon is kielégítő hangminőséget produkál, akkor azért egyszerűbb lenne az élet&rew: köszi, igazából csak erre voltam kíváncsi, hogy létezik-e szoftver, vagy pedig hardveres akadálya van a lossless audio lejátszásának
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Valószínűleg nagy baromság, amit kérdezni fogok, de itt biztos kapok választ a kérdésemre. Szóval érdekelne, hogy létezik-e olyan androidos zenelejátszó progi, ami képes megbírkózni FLAC formátumú fájlokkal (vagy más veszteségmentes formátummal), vegy pedig ennek nem szoftveres, hanem inkább hardveres akadályai vannak (kell hozzá dedikált hangprocesszor vagy valami). Esetleg olyan, amivel a digitális jelet lehet kiküldeni a jack-kimeneten keresztül pl erősítőnek.
Aktív témák
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest