Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Üdv
Felmerült egy kis gondom.
Adott egy céges Samsung Galaxy Ace (Android 2.3.3), be van rajta állítva a céges levelezés, activesync-cel.
A probléma, hogy a telefonról nem tudok e-mailt küldeni. Megírom a levelet, és küldéskor bekerül a Kimenő postába, de nem küldi el.Hogy lehetne orvosolni?
-
Sziasztok!
Immár 3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy HTC Legend-nek.
Felmerült 1 kérdésem.
Az AnySoftKeyboard-ot használom, az ékezetes karakterek miatt. Viszont azóta ez a kicsinyítés-nagyítás nem működik.(Hiába húzogatom az rajta két ujjam egyszerre, nem akar nagyítani-kicsinyíteni.)
Ha visszateszem a default-ra akkor megy rendesen, csak nincs ékezet.
Van erre valami megoldás?Sziasztok
Xpod -
Köszönöm a tanácsokat.
Igazából telefonálásra fogom a legtöbbet használni, de néha jól jönne ha a netet is elérném, hogy 1-2 dolgot megtudjak nézni. Nem ez lenne az elsődleges funkciója, de ha már veszek, akkor hosszú távra akarok telefont venni. (Bár általában 2 év alatt megadják magukat a telefonjaim, viszont érdekes, hogy mindegyik a térerővel kezdi a hibák sorozatát.)
A beszélgetés rögzítése ne probléma, mert eddig egyik telefonom sem tudta, és nem is hiszem, hogy használnám.
"Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat." - ez mit jelent?
-
Szia
Nem még nem, csak igyexem körülnézni a piacon.
2 telefon között ingadozok, HTC hero, vagy Samsung Omnia II.
Omnia2 van az egyik kollégának, így Win MObil-ról vannak közvetlenebb tapasztalataim, viszont androidról nincs.Ez az android olyannak tűnik nekem, mint a linux, nagyon jól használható, de kell hozzá kompromisszum, és sok infogyűjtés.
-
-
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék.
Most gondolkodok egy telefon vásárláson, de nem tudom, hogy milyen oprendszeres kellene nekem.
Amire használnám telefonáláson kívül:
- wifi-s internet böngészés
- office, pdf írás,olvasás esetenként (nem könyvet akarok írni telefonon, de azért ha megnyitok egy filet tudjam módosítani a tartalmát)
- exchange 2007 teljes szinkron
- GPS (ha lehet akkor iGo)Ezekre van jól használható megoldás Androidra?
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest