Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
mate0314
aktív tag
Agyvérzést fogok kapin, légyszíves segítsetek!
A helyzet az hogy GO LAUNCHER-t használok időtlen idők óta. Új rom került a mobilra és egyszercsak valahogy bekerül valami új téma. Foglamam sincs hogy szervdetem be, akkor hirtelen sok app került fel így nem tudom hogy ingyenes volt-e vagy fizetős, passz (szerintem free) Erre behalt a rom és már egy napja keresem de sehol :S
sajnos nincs képen róla, de körbe tudom ínri, hátha valaki ráismer:
-kicsit iphone stílus beütése van
-a dock háttere fekete és felfele kivilágosodik tehát átmegy átlátszóba
-rengeteg ikon-t tartalmazott, (tehát nem pistike dobta össze 3ikonból)
-semmi csicsa, giccs nem volt benne, tehát nem fénylett, nem voltak kockában az ikonok, nem volt arany szegély stb...
nem biztos, de mintha S vagy D betűvel kezdődött volna de nem találom ígyse (nem SIRA volt) Hasonlít erre: [link] de nem iphone stílus volt
-applications ikon pedig 9 kis négyzetet tartalmazott és ha jól emlékszem szürke volt
-alapvetően nem voltak egyszínűek az appok és újabbak is benne voltak:
_ play áruház ikonja: zöld volt, oldaról beficcent egy android robot
_ a play music pedig lilás rózsaszín és hasonló volt az áruházéhoz, de volt rajta fülhallgató...hirtelen ennyi jutott eszembe :/
Ha valaki ráismert kérem jelezze! Előre is köszönöm!
-
mate0314
aktív tag
Üdv! Használ valaki SwiftKey 3-at? Hogy lehet kikapcsolni azt hogy belejavítson abba amit írok?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest