Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok két kérdésem volna. 1:Mi az Alcatel telepítő progija, vagyis Pc-vel szeretném szinkronizálni. 2: Fényképző hangját hogy lehet levenni? Köszönöm!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok akinek Desireje van, ha tud segítsen! Hogy kell a 2.2 rendszeren az appokat a memókarira telepíteni? Mert állitolag 2.2-el lehet, köszi eőre!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm! Helló uraim erre még nem kaptam sgítséget, avagy tinektek sem megy? A dvx player csak demó, az egészet hol kell letőlteni? Köszi előre!
-
pusihusi
addikt
http://www.megafile.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=67 Sziasztok ha ehhez tudtok opp.renszer frissitést, vagy valami mást! Köszi
-
pusihusi
addikt
Oké megvan a Player, de még az Opp. rendszer frissitést még nnem tudtam megoldani! Köszi
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm!
Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest