- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
Szia!
Megoldható!
Nekem az egyetlen bajom a freemail-el, hogy nincs smtp szervere! Nekem viszont szükségem lett volna rá, mert a szolgáltatóm smtp szerveréhez csak saját hálózatáról férek hozzá (mobilnettel már nem)! Így arra a döntésre jutottam, hogy csinálok magamnak egy gmailes címet majd a levelezésemet átköltöztetem arra!1. Regisztráltam magamnak egy gmail-es fiókot
2. PC-n elindítottam a Thunderbird levelezőklienst és beállítottam a freemail-es mellé az újonan regisztrált gmailes címet is, IMAP kapcsolattal!
3. Thunderbirden belül navigálj a freemailes fiók beérkezett üzeneteihez, majd shift+end el jelöld ki az összes levelet, ezek után jobb klikk az egyik mail-en, és válaszd az áthelyezés menüpontot, majd add meg melyik fiók melyik mappájába helyezze át a leveleket (értelem szerűen az új gmailes cím beérkezett üzenetek mappájába)!Ha mindent jól csináltál (tehát imap kapcsolatra állítottad a gmail bejövő kiszolgálóját) akkor az áthelyezés után az összes freemail-es levelet feltölti a google szerverére, és így már a gmail weboldaláról is elérhetőek a levelek! A szinkronizálás / feltöltés eltarthat egy ideig a levelek nagyságától és a feltöltési sebességedtől függően! Személy szerint nem bántam meg a váltást, nagyon jól testre szabható, és a spam szűrő is kiváló!
-
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
A készülékeden van más email alkalmazás is, ha nincs, akkor is van más alternatíva, töltesz le egyet és beállítod a freemail fiókodat. Nem kell feltétlenül nélkülözni! Vagy a bejövő leveleidet átirányítod az új fiókodba, a címjegyzéket is ki lehet menteni (exportálni) a freemailből.
-
válasz
petakpa1 #45671 üzenetére
"max nem használom majd semmire"
Ezzel tudod majd szinkronizálni a telefonkönyvet, naptáradat ill. a Google Playnek is szüksége lesz rá.
Ha ennyire rossz véleménnyel vagy a Google-ról, akkor kár volt androidos készüléket venned.
A leveleidet valóban átirányíthatod a gmailre.atillaahun
Na ezt nem tudom! -
Bavid
senior tag
válasz
petakpa1 #45667 üzenetére
Mert az android mögött 90%-ban a google áll.
Mindenképp kelleni fog egy gmail fiók, nélküle kb használhatatlan a teló, nem tudsz letölteni a marketból stb. De hidd el megéri gmail-freemail köszönőviszonyban nincs egymással. (Nem is értem hogy bírják ki egyesek a freemail-el-no offense.)
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest