- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
GabeeeS #42674 üzenetére
Jelentem, videotelefonálok Skyp-al, tökéletesen működik. Telefonom GalaxyS2, ROM: ICS 4.0.3. stock vodafonos. Ja, és rootolva van. Nemrég másik 4 S2-t is belőttem skype-ra, jelentem működik!
Mind mobilneten, mind Wifin keresztül. Skype-olni országon belül, és interkontinentálisan is szoktam (NewYork). Működik. Bár ezek után a sz@r androidot lehet ki fogom dobni...
+1 adalék: a hivatalos gyári Skype kliensből a video rész el-el tűnt, így egy preparált kliens van fent XDA-ról.
-
Tyer
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...
2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.3.
Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)
-
Probert75
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Úgy látom te az a típusú ember vagy, aki előbb üt aztán kérdez. Újoncként szerintem eléggé elvetetted a sulykot! Hogy jössz ahhoz, hogy elmond azoknak az embereknek, akik szeretik, hogy mennyire xar az android rendszerű telójuk. Pláne úgy, hogy még szinte meleg a telód, annyira rövidke ideje ismerkedsz vele. Azt sem tudtuk meg a kemény 4 hozzászólásod alatt, hogy milyen telód van. Ha így kérdezel, akkor ne csodálkozz, ha hasonszőrű válaszokat és reagálást kapsz érte. Ha az android nem tetszik, akkor használj más rendszerű telót. Ami persze nem ad akkora szabadságot, mint az android, mert zárt rendszerűek. Ezért való az olyan embereknek, mint te, akik csodát várnak a telójuktól és nem hajlandóak azt megismerni, hanem csak azonnal használni akarják.
Na szóval inkább normálisan kérdezz és esetleg kapsz normális választ is. És jó lenne, ha megosztanád velünk milyen teló és milyen android fut rajta. Mert akkor talán tudunk, tudnak segíteni az okosok. Ha más nem, akkor meg a teló topikjában érdeklődj. Ott lehet jobban tudnak segíteni neked. -
chab7
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Te sem vagy különb, mint aminek titulálod azt amihez nem értesz és még erőt sem veszel magadon, hogy megértsd. Bezzeg az ócsárlására 5x annyi időt szentelsz a drága életedből. Azt hiszed körülötted forog a világ, és minden ami benne van érted van és téged szolgál.
Élénken tévedsz. Te szolgálsz valakit vagy valamit amiről nem is tudsz és még értékesebbnek is gondolod magad és az életed attól amilyen.
Csak egy pici porszem vagy ebben a világban - mint ahogy mi is - és lehet pont ennek a tudatára ébredésed hozta ki belőled ezt a viselkedést.Mindenesetre jöhetne valóban egy moderátor és kigyomlálhatná innen a trollt is és a hozzászólásokat is amik nem ide valóak (a miénkkel együtt).
-
Z0C!
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.
"A megoldás új ROM, rootolás,"
kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.
Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.
Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használniValódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
Azért fizetnek, hogy telefonozzakPeace! és sry a hosszú irományért
Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest