- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
DonThomasino #27988 üzenetére
Áhh, értem.
Elméletileg néhány (vagy talán minden?) telóhoz vannak olyan szervíz kódok, amik képesek tiltani a HSPA-t, így ha nem ugrál a teló közte és az UMTS hálózat között, akkor a 3G kevesebbet fogyaszt mint a 2G. Mert készenlétben ugyanannyit eszik, használatban kevesebbet, de végeredményben a hálózatváltogatások miatt többet.
Bár nekem a 2G is megfelel, úgyhogy nem igazán nyomoztam a szervíz kódok után komolyabban. -
bence007
tag
válasz
DonThomasino #27984 üzenetére
Igen, akksi miatt szerettem volna!Ha állandóan 3g-n megy elég gyorsan merül a tel!A 2g-3g widgettel való kapcsolgatás meg néha körülményes!
-
punky10
addikt
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
Azért annyi megkötéssel találkozhatsz,hogy vannak olyan appok,amelyeknek feltétel pl 2.1 v vagy 2.2.Ezek régebbi rendszeren nem fognak működni.Lehet még olyan megkötés is,hogy egy HD játék nem indul el egy 240320-as kijelzövel ellátott telon.Sőt a Gameloftnak van pár játékja.ami eddig csak Tegra csippekkel működött rendesen.Szerencsére az inkompatibilis appok meg sem jelennek a Marketen,illetve ha látod is őket,telepiteni nem engedi.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
A program fejlesztője dönti el / választja ki melyik Android verzióval legyen kompatibilis a program. Gyanítom az új programok itt is csak az újabb Android verziókra vannak tesztelve, fejlesztve. A régebbiek pedig a korábbiakra is, bár ezeknél is előfordul, hogy egyes új funkciók miatt a régebbi Androidok támogatása megszűnik.
Szerintem almáéknál sincs utasításba adva a fejlesztőknek, hogy új verziót a programjukból csak úgy adhatnak ki, hogy az csak a legújabb ios-szel lehessen használni. Max. az, hogy a legujabb ios-szel is lehessen használni. -
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27875 üzenetére
A korábbi írásomat fenntartom, de ettől még egy csomó app fizetős. Hogy az apple-nél mi az arány, azt nem vágom.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
Sok ingyenes van.
Sok olyan van, amiből az ingyenes ugyanazt tudja, mint a fizetős, de az előbbiben vannak reklámok. (Amik egy progival jó eséllyel tilthatóak.)
Sok olyan van, amiből csak a demo ingyenes.
Sok olyan van, aminél a játék ingyenes, de az előrehaladáshoz szinte elengedhetetlen, hogy pénzért vegyél ingame cuccokat.
És persze a virágboltot is könnyű használni, szigorúan kipróbálás céljából
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
A másik oldalra ez ugyanúgy igaz, mint az Androidra. Vagy fordítva, arra sem.
Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest