- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
-
atillaahun
veterán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Hát a faszbukknak én még egy izmos uninstall-al szedtem be az összes engedélyét, gyári böngésző meg gondolom valami keresési találatokhoz szokja néha használni, természetesen kukáztam azt is.
Egyébként én semmiképp se vonom kétségbe az engedélykezelés létjogosultságát, többek között ezért is használok CM-et, aztán amelyik app nem állt sorba egy-kettőre attól bevontam a GPS meg net jogosultságokat, - küldje a célzott reklámokat az anyjának. -
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Automata kávégépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest