- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
PéHá
csendes tag
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Na tegnap feltettem az avastot, elvileg beállítottam mindent, nyilatkozni nem tudok róla különösebben, de az hasznos, hogy magyar és jókat írnak róla....Annyit kérdeznék, hogy az anti theft lopakodó mód az mi is akar lenni? Illetve ha kilövöm a feladatkezelőben, akkor, csak akkor mükszik, ha újra bekapcsolom?
köszi, Péhá
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Másfél éve cm romokat használok, mindig is tbp-vel állítottam vissza az appokat és adatait (kivéve 2 alkalommal, akkor a Go val), és sosem volt semmi gondom.
Sőt, 2.2-ről 2.3as romra is, és a 2.3-ról ics-re is, minden hiba nélkül.Jah, és mindig kötegelt backupot és restore-t használok (ami együtt nincs több sztem 15-20 percnél ~55-65 appal)
Nem is "romolnék" annyit ha ez így nem müxött volna. Illetve manapság már nem is igen romolok, csak néha-néha.
De TBP full mentések azért mindig vannak...
(#48915) ncc1701:
"full backup marha lassú, elindítom, otthagyom, oszt reggelre tuti kész" Lehet hogy nem Backupot hanem Restore-t akartál írni mert az egy kicsit több idő, de épp most nyomtam egy Backupot 57 appról, nem volt egészen 5 perc.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest