- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
PéHá
csendes tag
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Na tegnap feltettem az avastot, elvileg beállítottam mindent, nyilatkozni nem tudok róla különösebben, de az hasznos, hogy magyar és jókat írnak róla....Annyit kérdeznék, hogy az anti theft lopakodó mód az mi is akar lenni? Illetve ha kilövöm a feladatkezelőben, akkor, csak akkor mükszik, ha újra bekapcsolom?
köszi, Péhá
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Másfél éve cm romokat használok, mindig is tbp-vel állítottam vissza az appokat és adatait (kivéve 2 alkalommal, akkor a Go val), és sosem volt semmi gondom.
Sőt, 2.2-ről 2.3as romra is, és a 2.3-ról ics-re is, minden hiba nélkül.Jah, és mindig kötegelt backupot és restore-t használok (ami együtt nincs több sztem 15-20 percnél ~55-65 appal)
Nem is "romolnék" annyit ha ez így nem müxött volna. Illetve manapság már nem is igen romolok, csak néha-néha.
De TBP full mentések azért mindig vannak...
(#48915) ncc1701:
"full backup marha lassú, elindítom, otthagyom, oszt reggelre tuti kész" Lehet hogy nem Backupot hanem Restore-t akartál írni mert az egy kicsit több idő, de épp most nyomtam egy Backupot 57 appról, nem volt egészen 5 perc.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 7
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest