- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #44770 üzenetére
Kérdés: Ki milyen sms-eket ment állandóan? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs (nekem nincsenek családi/baráti körben olyan emberek akik smseket mentenek)
Nekem az sms mindig arról szólt, hogy adott pillanatban akarok valamit közölni, vagy velem akarnak vmit, tehát x nap/hét/hónap/év elteltével teljesen aktualitásukat vesztették. Pl: Légyszi hozz 1 tejet meg 1 kenyeret... vagy: Boldog 30. szülinapot..., vagy vmi baromság szilveszterre... Meg hogy: ..csába, még mindig itt ülök, már több mint 1 órája várok erre a hülére... ilyesmik.
Amúgy pl. GoBackup is le tudja menteni az sms-eket, illetve van egy millió sms backup app a playen, de sztem mind max. időzítve tud, nem a "kapás" pillanatában.
(#44772) HollyBoni :
Csak felét?Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: #44661, #44677, #44690
Lehet jó lenne neked a Navitel navigáció is.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest